BEAU DE L’OR – DIVINE SENSATION SPRAY

DSC_4734

Love this spray…. Ik wil graag deze geweldige spray van Beau de l’or aan jullie laten zien. Dit is een verfrissende spray voor dagelijks gebruik. Lees je mee?

 DSC_4590 DSC_4574

 Beau de l’or is een aantal jaren geleden gestart als schoonheidssalon in Amsterdam onder leiding van Laurette. Laurette ging op zoek naar een product dat met een handeling je gezicht weer laat stralen. Een product voor dagelijks gebruik, als primer maar ook zeker voor over je make-up.

DSC_4734 DSC_4724
Deze spray is echt perfect, ik ben er erg tevreden over. Het geeft je een lekker en verfrissend gevoel maar ook zeker een natuurlijke glow. Ik gebruik deze spray zelf voor van alles, zo kun je hem gebruiken als basis/primer maar ook voor over je make-up. Gebruik Divine Sensation op reis, na het sporten, tijdens of na een vermoeide dag en je ziet er weer ‘S T R A L E N D’ uit. Een handig formaat voor een dagje uit, de spray kan zonder problemen mee in je handtas en zelfs in je handbagage op weg naar een zonnige vakantiebestemming.

DSC_4744  IMG_5009

 

Binnen enkele seconden voelt de huid zijdezacht, heerlijk en fris aan en ziet u er stralend uit! Kijk nu snel op www.beaudelor.nl voor meer… De prijs is € 24,95 per flesje!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *