Obagi Medical products

Vandaag laat ik jullie graag een aantal producten van Obagi zien..


Obagi Daily Hydro-Drop is een lichtgewicht, vochtinbrengend serum dat de huid een gladde en frisse uitstraling geeft. Super in deze koud maand, heb jij ook last van een droge huid? Ik wel! Dan is dit zeker een aanrader.
Aanbrengen voordat je creme op je gezicht smeert, geschikt voor zowel ochtend en avond.

Obagi ELASTIderm gezichtsserum heeft een bewezen effect; al na 24 uur een steviger uitziende huid. Obagi ELASTIderm gezichtsserum is ontwikkeld op basis van Bi-Mineral Contour Complex-technologie en verbetert huidplooitjes in het gezicht, de hals en het decolleté. Verbaaswekend effect na een aantal weken en je huid voelt zo zacht aan. Voor gebruik ’s morgens en ’s avonds na reinigen van de huid, versteviging van de huid. Gebruik een hoeveelheid van 2-3 keer pompen op de schone, droge huid van uw gezicht, nek en decolleté. Rustig inmasseren.

klik hier

Obagi Professional-C Microdermabrasion Polish + Mask met 30%
L-ascorbinezuur exfolieert de huid en vormt de basis voor een direct en langdurig resultaat. Door de werking van fijne kristallen worden dode huidcellen verwijderd, waarna je dus een gladde, stralende huid krijgt, terwijl de plantaardige oliën van verzachtende bestanddelen en huidconditioner droogheid verminderen. Een fijn product met de juiste werking. Breng aan op een licht vochtige huid en laat voor 15 minuten intrekken.

Ik ben erg tevreden met de producten van Obagi en raad het je zeker aan. Vooral stewardess met een droge huid komen deze producten voor mij erg goed van pas, maar zeker voor ieder huidtype geschikt. Neem snel een kijkje op de website en bestel jouw favorieten.


https://pureobagi.com

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *