BaByliss – STEAM LUSTRE STYLER

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een van mijn favoriete nieuwe producten van BaByliss. De steam lustre styler met haar 360 graden stoomtechnologie levert jouw in een handomdraai smooth haar.
De stijltang is makkelijk in gebruik en glijdt door je haar. De platen zijn keramisch en zwevend. Het is ook mogelijk om met deze tool golvend haar te creëren, zelf heb ik daar moeite mee want ik ben niet goed in krullen met een stijltang. Daarvoor gebruik ik graag de 9000 draadloze krultang van BaByliss.

Mijn ervaring met de steam lustre styler van BaByliss is goed! Het werkt vrij eenvoudig en zorgt voor glad en niet pluizig haar. Aangezien ik lang haar heb wil ik graag snel klaar zijn en met dit product van BaByliss ben ik hooguit 10 minuten bezig. Voor meer info en een try-on video verwijs ik jullie graag naar mijn reel op instagram.

Ben jij nou nieuwschierig naar de producten van BaByliss en vooral dit product, klik dan hier

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *