HUNKEMOLLER – SYLVIE SWIMWEAR COLLECTIE

DSC_4649 (1)  DSC_4684 (1)

O MY…. WAUW! De nieuwe swimwear collectie van Sylvie is uit, wat is hij toch prachtig. Eindelijk zouden de bikini’s in de winkels liggen, ik ben dan ook meteen naar de Hunkemoller in Noordwijk gegaan om de bikini’s te bewonderen.. Kijk snel mee voor meer over deze beauty’s! 

st.-johann-in-tirol-hunkemoeller-hunkemoeller-logo

Ik vind de Sylvie collectie echt prachtig. Sylvie Meis is ambassadeur van de Hunkemoller en heeft haar eigen lingerie en badmode lijn.. Elk jaar wordt hij weer mooier! Helaas was dit het laatste jaar voor Sylvie, maar niet getreurd.. Ze gaat voor zichzelf verder. Dit jaar vind ik daarom de collectie ook de mooiste, ze heeft echt haar best gedaan om mooie lingerie en badmode te ontwerpen. Ik had zelf al een sneakpeek gezien van de prachtige collectie.. Mijn oog viel dan ook meteen op de prachtige beugelbikini ROMA.

DSC_4634     DSC_4684

DSC_4709

 

Toen ik deze bikini zag, was ik meteen verliefd… Daarom koos ik ook als eerste voor deze bikini maar wilde toch ook de blauwe ARMOR proberen, hier straks meer over. Dit is de voorgevormde beugelbikini ROMA uit de Sylvie collectie. De bikini heeft een chique uitstraling, hij is mooi afgewerkt met extra bandjes. Deze kan je op twee manieren gebruiken, om je taille maar ook om je nek. Het broekje vind ik ook erg leuk, door het extra bandje maakt het hem net echt wat aparter. In love with this pretty…

DSC_4674 DSC_4664 DSC_4649 (1)

Dit is de tweede bikini uit de Sylvie collectie die ik toegevoegd heb aan mijn garderobe. Ik ging eigenlijk sowieso voor de ROMA, maar ik wilde deze ook graag even passen. Toen ik hem aanhad was ik verliefd.. Ik kon echt niet meer kiezen, je kunt ze ook zeker niet vergelijken met elkaar. Ik ben helemaal weg van de blauwe kleur, deze past dan ook perfect bij mijn ogen. De ARMOR is een sexy bikini uit de Sylvie collectie. De bikini heeft een triangel topje en een tanga broekje. De bikini heeft erg mooie details, er zitten verschillende kraaltjes en pailletten op de bikini. I am in love…

DSC_4624

 

Beide zijn te koop bij www.hunkemoller.nl of in een van de winkels. De topjes kosten allebei € 29,99 en de broekjes € 15,99. Wees er snel bij, ze gaan heel erg hard… Liefs, Daphne

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *