NELSON – STEWARDESSEN PUMPS

img_3252-1

BUSY BUSY BUSY
WEAR THE PERFECT SHOES AT YOUR WORK

Zoals jullie misschien wel weten ben ik niet alleen influencer maar ook stewardess bij Transavia. Het is erg belangrijk dat je goede schoenen draagt omdat je te maken krijgt met cabinedruk, minder zuurstof en een stijle heling ( het vliegtuig hangt namelijk nooit helemaal recht). Ga dus voor stevige maar ook comfortable schoenen.

 Via Nelson schoenen  kwam ik de perfecte pumps tegen. Bij Nelson Schoenen vind je casual en stijlvolle stewardessenschoenen van leer. De super comfortabele schoenen en pumps zijn verkrijgbaar in zowel zwart als donkerblauw. Nelson verkoopt stewardessenschoenen van de merken Gabor, Hogl en Nelson! Gebruik code 10prctcabincrew voor 10% korting!

img_3256 img_3259

Dit zijn de pumps die ik heb uitgekozen bij Nelson. Ze zijn van het merk ‘nelson’ zelf. Het is een mooie leren pump met een dikkere hak voor wat meer comfort. De hakhoogte is 7 cm. Ze verkopen ook  pumps met lagere hak, dit zorgt natuurlijk voor nog meer comfort. Zelf vind ik het mooier om een hogere hak te dragen. Ben jij net zo enthousiast als ik over deze pump? Bestel ze dan nu; stewardessenpumps

img_3139

With love!

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *