GIVENCHY – MAKE-UP

COLLECTION MAKE-UP
G I V E N C H Y

Givenchy le make-up is een prachtig exclusief make-up merk wat exclusief verkrijgbaar is bij de Bijenkorf in Amsterdam en enkele Douglas stores. Door haar chique uiterlijk, een combinatie van zwart en zilver in de verpakking maakt het dit  tot een exclusief product. Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien uit de nieuwe collectie. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed zitten.

Dit is de Prisme Blush in de kleur LOVE. Een duo van emoties: twee sprankelende kleuren om te highlighten en structuur te creëren.  In slechts één stap kan met de Prisme Blush structuur worden aangebracht en kleur worden toegebracht aan de jukbeenderen. Een kleurenpaar dat staat voor zachtheid en energie. Lichte en pure kleuraccenten contrasteren elkaar. Dit samen maakt een mooi effect op jouw gezicht. Dit product kost € 45,-.

Dit is de Le Rouge Perfecto lipstick. Le Rouge Perfecto is de ultieme couture lipstick, met een zachte balsem-textuur. Hij past zich aan aan de kleur van jouw lippen, hij is dus bij iedereen anders. Maar zeker erg natuurlijk. Deze lipstick kost € 35,-.

Dit is de Noir Interdit Mascara in de kleur Deep BLACK. Een innovatieve 90° buigzame borstel geïnspireerd door de backstage shows van Givenchy. De unieke verleng-formule creëert de ultieme wimperverlenging en op maat gemaakte volume. Deze mascara kost € 34,50.

Dit de Liner Couture Eyeliner in de kleur BLACK. De partner in crime voor een onweerstaanbare oogopslag: de Liner Couture Eyeliner van Givenchy. Een subtiele lijn langs de wimperlijn of verkiest je toch eerder een intense en glamoureuze applicatie? Deze eyeliner zal je nooit teleurstellen. De eyeliner kost € 34,-.

Givenchy via Bijenkorf KLIK!

 

I am love with this products
Let me know what you think

With love for you,
Daphne 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *