SENSATIONAIL – GEL NAILS

dsc_5631

Een aantal weken geleden ontving ik een mooi pakket van SensatioNail, de afgelopen weken heb ik het even goed kunnen testen. YAY, ik ben super enthousiast! Zelfs je nagels worden er langer van..

dsc_5642

dsc_5639

dsc_5643

NAGELLAK.. ik kan er geen genoeg van krijgen maar toch vind ik dat nagellak niet lang blijft zitten. Dit is de perfecte oplossing. Ik ontving van SensatioNail de starterskit, lamp, 6 verschillende kleuren gellak en een kit om je gel lak weer te kunnen verwijderen.

De starterskit is een basis kit voor jouw nagels, deze moet je zeker aanschaffen voor het aanbrengen van de gellak. De  kit bestaat uit; een top/base coat, gel primer, gel cleanser, speciale lamp, vijl, doekjes en een houten stokje. Natuurlijk moet je wel zelf een gellak aanschaffen van SensatioNail.

De lamp is een speciale lamp voor de gelnagels. Deze heb je nodig omdat het moet uitharden en drogen en hierdoor ontstaat de mooie laag op je nagels.

De kit voor het verwijderen van de lak, deze bestaat uit een gel polish remover, een gel polish remover tool en een removal kit. Hiermee kan je de gelnagels verwijderen, ik adviseer wel om dit ook echt met deze kit te doen omdat je het er anders bijna niet af krijgt zonder je nagels te compleet te beschadigen.

 

dsc_5635

dsc_5648

Dit zijn de gellakjes die ik heb ontvangen van SensatioNail. Ik heb de kleuren pink champagne, rosé gold glitter, scarlet red, after five, espresso bean en purple orchid. De kleur zijn allemaal erg goed te zien op de nagels. De scarlet red droeg ik met kerst met daarover rosé gold glitter, dit is te zien op mijn eerste foto. Ik vond het erg leuk deze te combineren i.v.m. de feestdagen. Ook heb ik de after five getest, zoals te zien is op mijn instagram foto: @daphnevankerkhoff. Natuurlijk ga ik voor jullie ook nog de espresso bean en purple orchid testen.

Ik ben erg tevreden over de gellak van SensatioNail en mag me ook ambassadeur noemen van dit top merk. Graag laat ik jullie de komende maanden meer zien van SensatioNail.  STAY TUNED!

http://www.sensationailpolish.eu/nl/

KUSJES! 

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Gewoon de basislak 2x aanbrengen. (onder de lamp en glimmend maken met de cleanser) Dan kan je daarover heel gemakkelijk normale nagelak aanbrengen. dan is het met het slijten niet gelijk lelijk en gemakkelijk bij te werken. Super handig vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *