NATURAL GLO COSMETICS –TANNING SPRAY AND COSMETICS

IMG_6921

Vandaag laat ik jullie wat producten zien van Natural Glo Cosmetics. De producten die ik jullie ga laten zien zijn o.a. tanning spray, bb cream en een fine powder. Lezen jullie snel mee?

Natural Glo is een webwinkel met verschillende cosmetica producten. Doormiddel van hun nieuwe website/webwinkel proberen ze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun producten. Ze verkopen tanning spray, BB cream, handcrèmes, skincare en make-up. Kijk snel op www.naturalglo.nl voor veel prachtige producten.

 

IMG_6556

IMG_6561

IMG_6562

IMG_6560

 

Dit is de tanning spray van Natural Glo Cosmetics. ( voor en na resultaat)
Snel natuurlijk mooi en egaal bruin zonder schadelijke UV stralen, wie wil dat nu niet? De spray geeft een mooi egaal resultaat, laat geen vlekken of strepen achter en droogt snel. Je behoudt een mooie gebruinde huid gedurende 5 dagen. De tanning spray is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De werking start direct, is zichtbaar na 1 uur en werkt nog 6 uur na. De spray is voor ieder huidtype geschikt, zeer eenvoudig aan te brengen. Korte toelichting gebruik: breng de spray aan op een gereinigde en onthaarde huid, goed schudden voor gebruik. Op +- 20 cm van de huid gelijkmatig met een vloeiende beweging aanbrengen. Laat de tanning spray daarna een paar minuten intrekken en neem de komende 6 uur geen douche. Voor € 29,95 koop je deze spray.

 

IMG_6903

IMG_6904

Nu laat ik jullie de BB cream zien. Een mooie niet glimmende BB cream voor een egale teint. Rode vlekjes en sproetjes vervagen. Deze BB cream is geschikt voor zowel een lichte als getinte huid en voor ieder huidtype. De BB cream past zich namelijk aan, aan je huidskleur en geeft een direct en stralend resultaat. Met SPF. Je koopt deze BB cream voor € 29,95.

IMG_6902

IMG_6907

 

Ten slotte mocht ik de fine powder uittesten voor jullie. De fine powder is een losse make-up poeder met een fijne textuur die de huid matteert zonder de huid dof te maken. Het geeft uw huid net dat beetje extra voor een egalere huid zonder er opgemaakt uit te zien. De poeder is geschikt voor ieder huidtype. Je koopt de poeder voor € 22,95.

Kijk dus snel op www.naturalglo.nl voor meer. Liefs Daphne

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

21 reacties

  1. Ik heb jaren de poeder gebruikt en wil nu weer bestellen. Zijn ze failliet? Ik hoop van niet. Ik heb zelden zo’n goed product gehad.
   Waar kan ik nog bestellen?

 1. Hi Dames,
  het product wordt nu onder een ander naam verkocht.
  laatst gebeld naar het nr wat er bij staat.
  en ik kon het nog bestellen maar het heet geen natrual glo meer volgens mij

  1. @Miengkse, ik weet dat het permanent gesloten is. Dat weet iedereen ondertussen wel, ik heb ook voor ze gewerkt.

   Ik heb helaas geen contact meer met ze, maar we willen graag weten onder welke naam het nu verkocht wordt, zodat de meiden hier dit nog kunnen bestellen. Ik vind het een beetje onzin, dat we met ons moeten gaan bellen, terwijl jij het kan bestellen, en dus je ook weet onder welke naam. Wil je die ons dus dan ook geven aub?

 2. Nr wat op Google staat is.
  053 5727767.
  En het is iets van Giovanni ofzo.

  Heb helaas ’t doosje niet bij de hand.

  Hoop dat je hier wat aan hebt!

 3. Hi Sylvia,
  Dat is hem!
  Sorry heb heb hem 2 maand geleden besteld.
  Ik kon zo gauw niet op de naam komen excusses.
  Maar ik ben blij dat jullie je favoriete poeder weer hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *