Estée Lauder – Daywear + GIVEAWAY!

img_3657

START YOUR DAY WITH ESTEE LAUDER DAYWEAR
FOR A FRESH START

Een verzorgde huid is erg belangrijk daarom laat ik jullie graag mijn nieuwe dagcrème zien van Estée Lauder.  De nieuwe lijn is geweldig. De crème heeft een heerlijke geur en brengt gemakkelijk aan.

Estée Lauder is presenting its newest product: DayWear 24H moisturizing creme – the most intense hydration creme to date. The super protective creme infuses the skin with an intense surge of moisture that keeps the skin hydrated for 24h, helping the skin fight against signs of premature ageing. The most effective anti-oxidant ever!

Zoals jullie vast wel weten ben ik stewardess, dit is dan natuurlijk de perfecte lijn voor mij omdat hij je 24h hydrateert en beschermt tegen een droge huid. De lucht is natuurlijk erg droog aan boord dus ook als passagier is dit de perfecte crème voor jou. Hij is ook voorzien van SPF15. Ik combineer deze met de nieuwe Daywear Sheertint voor een mooie egale huid, deze producten worden ook met elkaar gebruikt.

Get yours here!

img_3666 img_3671 img_3669

GIVEAWAY!

Ik mag een van jullie blij maken met deze geweldige set. Wat moet je doen?

  • Like de foto op instagram @daphnevankerkhoff
  • Volg @daphnevankerkhoff & @esteelauder op instagram
  • Laat weten waarom jij moet winnen in de comments op instagram en/of mijn blog

SHOP HERE

With Love Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Ik gebruik het nu 1 jaar en mijn huid is fantastisch. Eerst vaak last van pukkeltjes, roodheid en droogheid. Sinds ik de producten van Estee gebruik heb ik daar geen last meer van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *