KLEDING.NL – SUMMER OUTFIT

img_4246

SUMMER OUTFIT
WITH LOVE

Hoi hoi, vanuit het zonnige Ibiza, vandaag laat ik jullie een jurkje zien van Sandro Paris die ik heb geshopt bij kleding.nl. 

Ik verblijf momenteel in Sirenes Hotel Tres Carabelas in de plaats Playa d’n Bossa, wel bekend als de party place van Ibiza. Samen met mijn vriend ben ik er even tussenuit om lekker te genieten van het warme weer maar vooral dit heerlijke eiland. Natuurlijk mag een mooi jurkje niet ontbreken op Ibiza..

Kennen jullie kleding.nl al? Kleding.nl is een zoekmachine die zoekt in producten van verschillende shops, zodat jij zo snel mogelijk kan vinden wat je zoekt.  Ze werken samen met shops, maar verkopen zelf geen producten.

Via kleding.nl kwam ik bij feestjurken terecht en shopte ik deze fantastische feestjurk van Sandro Paris. Het is een a-lijn jurkje van kant met contrast van lurex. Het jurkje valt klein dus ik adviseer een maatje groter te bestellen. Je shopt deze jurk voor € 275,-.

  img_4252img_4217 img_4295

Jurk: kleding.nl 

With love,
from Ibiza

Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *