MAX PRO – EVOLUTION STIJLTANG

 

BAD HAIR DAYS?
USE: MAX PRO HAIRSTYLING PRODUCTS

MAXPRO is een bedrijf met producten voor de perfecte haarstyling. Ze verkopen o.a. stijltangen, krultangen maar ook föhns, speciale borstels voor je haar en haarproducten van o.a. MOHI. Door hun jarenlange ervaring in de kappersbranche weten ze precies wat goed is voor jouw haar. Om je haar levendig te houden maakt MAXPRO gebruik van de nieuwste technologie. De producten van MAXPRO kunnen gebruikt worden voor ieder haartype, je kunt met hun producten allerlei haarstijlen creëren, van stijl tot krul.

Ik koos voor de Evolution Stijltang Rood Natuurlijk is het uiterlijk van deze stijltang al super leuk, hij is namelijk rood. Het is dus ook zeker een unieke stijltang door haar uiterlijk en kleur.  De Max Pro  stijltang is een professionele haar styling tool en uniek in zijn soort. De Max Pro Evolution Stijltang beschermd jouw haar tijdens het stijlen en/ of krullen dankzij de 100% titanium platen en is vanwege zijn lichtgewicht gemakkelijk in gebruik.

Veiligheid: De Evolution is binnen 6 seconden klaar voor gebruik. Door de verstelbare temperatuur, behoud jij zelf de controle en is de stijltang geschikt voor ieder haartype. De warmte is in te stellen tot 230°C en wordt weergegeven via een LCD Display. Dankzij de dubbele voltage is de Evolution ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de stijltang voorzien van een veilige shut-off functie.

Je shopt nu met 20% korting ( code: daphnevankerkhof )
klik hier

Jurkje: Sandro Paris – Hair: Max Pro – Make- up: Bobbi Brown – Hotel: Garbi Ibiza 

 

With love,
Daphne 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *