ATLAS ARGAN COMPANY – ARGAN OLIE

 

Ze noemen het wel Marokkaans vloeibaar goud, ARGAN OLIE wordt steeds bekender de laatste tijd.

In samenwerking met Atlas Argan Company mocht ik de argan olie uittesten.. Lezen jullie snel mee?

Wat meer informatie over de ARGAN OLIE; Argan Olie wordt geperst uit de pitten van een Arganboom. Deze olie heeft een unieke samenstelling, daardoor is het bruikbaar voor zowel cosmetica als culinair gebruik. Argan Olie is een natuurlijk product met goede eigenschappen en resultaten.

img_3293

 

Voordelen van de olie:

  • Sterk en glanzend haar
    Argan olie zorgt ervoor dat je haar sterkt blijft, glanzend is en zacht aanvoelt. De olie bevat vitamine E, dat het haar vanbintnenuit beschermt en haaruitval verminderd. 
  • Bescherming van de huid
    De argan olie beschermt ook je huid, als je het op je huid aanbrengt,  laat het een laagje achter dat de huid uitdroging voorkomt. Het is geschikt voor alle huidtype. 
  • Natuurlijke babyolie
    Argan olie is 100% natuurlijk dus geschikt voor baby’s, het werkt kalmerend, verzachtend en het helpt ook bij berg op de hoofdhuid. 

Nog meer voordelen van de olie zijn: het helpt bij droge lippen, verzorgende olie voor je voeten, olie voor massages en ook voor zachte handen. 

img_3294

 

Hoe te gebruiken?

Gezicht:
Breng ’s avonds voor het slapen gaan en ’s ochtends voordat je je make-up opdoet, een paar druppels van de argan olie aan op je gezicht.

Haar:
Je kunt de argan olie op verschillende manieren gebruiken voor je haar, als conditioner, voor je hoofdhuid, als haarmasker of als serum.

Lichaam:
Je kunt de olie voor het hele lichaam gebruiken, altijd een paar druppels en rustig inmasseren. 

img_3295

 

Ik vind de Argan Olie een erg fijn product, je haar gaat er echt van glanzen en het is voor zoveel manieren te gebruiken. Het enige wat ik iets minder vind is, de geur van de olie. Het is 100% natuurlijk dus er zijn verder geen geur of kleurstoffen aan toegevoegd. Je kunt het kopen in verschillende maten van 30ml tot 100ml. Kijk snel hier: http://www.atlasargan.nl/categorie/cosmetische-arganolie/

Liefs,

Daphne 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *