POLETTE EYEWEAR – OUTFITPOST

nikkie-4

Hi there! Vandaag laat ik jullie een van mijn fall winter outfits zien en een zonnebril uit de collectie van Polette. Kijken jullie mee?

nikkie-1  nikkie-3

nikkie-4  nikkie-2

 

Hier draag ik mijn nieuwe rokje van Nikkie Plessen. Ik ben er dol op en vind het rokje erg mooi, het rokje is groen en van een suède stofje gemaakt. Het zit erg lekker, ook heeft het rokje erg mooie details op de voorkant. Het rokje open je door de knopen aan de voorkant op te maken. Ik draag hier maatje 36. Op rokje vind ik het het leukste om een zwarte col trui te dragen. De trui is van Zara, mooi afgewerkt met gouden knoopjes op de mouwen. Om deze outfit af te maken draag ik de populaire OVER-THE-KNEE boots, deze zijn ook van Zara.

 

polet-1  xxxx

 

Gelukkig met deze koude dagen schijnt toch nog veel het zonnetje, daarom mocht ik een leuke zonnebril uitkiezen bij Polette.
Polette
 is een Franse brillen webshop, die nu ook een tijdje zaken doet in Nederland. Er is een enorm assortiment en je kunt je bril op sterkte samenstellen. De monturen zijn erg trendy. Om meer te weten te komen over het concept, ga dan naar http://www.polette.nl.

pe-5

 

Ik koos voor het model DEAN. Dit een retro zonnebril die erg lijkt op de zonnebril van ray ban. De zonnebril is erg stevig en sluit fijn aan op je gezicht. De kleur is Metal Gold en je shopt hem voor
€ 39,95 http://www.polette.nl Ook koos ik een accessoire, een mooi goud bijpassend beschermingshoedje voor de zonnebril.

 

Sieraden: TOV & My Jewellery.

Tas: Louis Vuitton

Laat me even weten wat je van de outfit en zonnebril vindt? Ik ben benieuwd 🙂

Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *