THE NEXT CLOSET – MY NEW DESIGNER BAG

YES! GOT A NEW
DESIGNER BAG
FROM

The Next Closet is de duurzame marktplaats voor tweedehands merkkleding.  The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar en kan jou ook helpen om geld te verdienen aan jouw garderobe. Ze willen tweedehands items een nieuwe kans bieden door deze te verkopen en een ander er blij mee te maken. Bekijk snel het aanbod bij The Next Closet want ze hebben een groot assortiment. Neem een kijkje bij TNC!

 

Zoals jullie vast wel weten ben ik een echte Louis Vuitton liefhebster. Ik heb dan ook al verschillende keren gespaard voor een geweldig exemplaar. Ik was altijd van het ‘nieuw’ dus heb ik ook bijna al mijn LV items spiksplinternieuw in de Louis Vuitton winkel in Amsterdam gekocht. Totdat ik met The Next Closet in aanraking kwam en daar een tijd geleden een vintage ‘ Louis Vuitton Noe’ scoorde waar ik op de dag van vandaag nog erg blij mee ben. Dit keer ging ik voor de ‘ Louis Vuitton Keepall 45’ omdat dit een handige tas is voor het reizen. Aangezien ik dit heel veel doe gaat deze super goed van pas komen.

De ‘ Louis Vuitton Keepall ‘ is in verschillende maten en prijzen verkrijgbaar bij The Next Closet. Ik vind het super gaaf dat ik een tas koop uit bijvoorbeeld 1980 die dus al 39 jaar oud is. De tassen behouden hun waarde en blijven ook mooi. Twijfel niet en koop ook jouw favoriete tas of een ander leuk item: Louis Vuitton items

Via The Next Closet kun je dus ook jouw designer items verkopen. Nu heb ik wel wat items, maar vind ik het vooral zonde om deze weg te doen, omdat ik er zelf nog super blij mee ben. Als ik toch op het idee kom items te verkopen en een tweede leven te bieden, ga ik dit zeker via dit The Next Closet doen.

Hoe gaat het in zijn werk? Via de website kun je zelf je tweedehands merkkleding aanbieden. Je maakt foto’s en bepaalt de verkoopprijs van de items. Als je iets verkoopt, ontvang je een gratis verzendlabel om de verkochte items naar de koper te sturen. Van The Next Closet ontvang je 80% van de verkoopprijs. Voor een aantal luxe merken is er ook een Premium Service beschikbaar. Dit houdt in dat The Next Closet voor jou de verkoop regelt. Jij stuurt je kleding op naar The Next Closet, als je iets verkoopt, dan zorgen zij ervoor dat het tijdig bij de koper terechtkomt. Jij hoeft daarvoor niets meer te doen. Als je gebruikmaakt van deze service is 50% tot 60% van de opbrengst voor jou. Meer informatie vind je hier!

 

Ga jij ook een mooi item shoppen bij TNC?

 

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *