TANREVEL – SPRAYTAN KIT

✔︎ Een natuurlijk, egaal resultaat zonder vlekken.
✔︎ Eenvoudig in gebruik en met een heerlijke kokosgeur.
✔︎ Gezond voor de huid.

Tanrevel, ken jij het al? Dit is een nieuwe generatie zelfbruiner. Voel je je ook weleens moe, wit of niet mooi? Tanrevel zorgt ervoor dat je je fijn voelt tijdens de dag en is alles wat je nodig hebt. Het aanbrengen duurt namelijk slechts 2 minuten, super snel dus. Hou je net als ik van een gebruinde huid elke dag? Dan is dit een fantastisch product voor jou! Het apparaat gaat lang mee en kan je bijvullen. In tegenstelling tot andere spraytans heeft deze een verfrissende geur.

Hoe werkt het?
1. Schuif het klepje naar beneden; Tanrevel is voor zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. Sluit je ogen tijdens het sprayen.
2. Houd de juiste afstand; houd het apparaat 10-15cm van je gezicht, spray van de ene naar de andere wang in een u-vorm en daarna t-zone
( voorhoofd en neus).
3. Wacht even 2-3 min, spray opnieuw; laat de vloeistof even 2-3 min inwerken op je gezicht. Daarna nog een keer sprayen om het resultaat zo goed mogelijk te behalen.
PS: vermijd make-up voor 30-60 min, de vloeistof moet zich nog even ontwikkelen op je huid.

BEFORE
AFTER

Tevreden?
Ik ben erg tevreden over het product. Het is een soort travel size en makkelijk om overal mee naar toe te nemen, je kan dus altijd een gebruinde huid hebben wanneer jij wilt. Als het apparaat op is, vul je hem gemakkelijk bij. Verder vind ik de kleur erg mooi en niet fake/oranje, ik heb bij vele spraytans namelijk altijd dat je een beetje oranje wordt en dat vind ik zelf niet heel erg mooi. Tanrevel zal ik dan ook zeker aan je aanraden.

NU 48 uur krijg je 20% korting op jouw bestelling. CODE: DAPHNE20.


https://tanrevel.nl

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *