SHE ROSS – NEW HAIR

 

daphne-11

HAPPY NEW HAIR! Ik heb een kleur & Olaplex behandeling gehad bij She Ross in Almere. Misschien hebben sommige het al gezien in mijn foto’s op instagram en facebook. Vandaag vertel ik jullie wat meer over She Ross. Lezen jullie mee?

img_3325Salon She Ross

Vorige week heb ik een kleurbehandeling laten doen bij She Ross. She Ross  is een hair & beautysalon gespecialiseerd in haarverlenging, kleuringen, wenkbrauwen en wimpers. Ik was wel weer eens toe aan een mooie ash blonde tint. Voor kleuringen en vooral balayage ben je bij She Ross aan het juiste adres. Ik liet wat plaatjes zien, van wat ik mooi vond. De kapster besloot highlights door mijn hele haar te zetten en een ash blonde toner. Het kleuren van je haar is natuurlijk niet echt goed, daarom is mijn haar ook nog behandeld met Olaplex. Olaplex zorgt ervoor dat je haar verzorgd en glanzend blijft en ook dat de kleur beter blijft zitten.

img_3328  img_3327

Ik ben erg tevreden met het resultaat, mijn haar heeft een mooie ash blonde tint. Doordat mijn haar met Olaplex is behandeld, ziet het er een stuk verzorgder uit.

Ben jij echt toe aan een nieuw kleurtje? Mooie lange wimpers of verzorgde wenkbrauwen? Kijk dan snel op  http://www.hair-beautysalon.nl/index.php/contact/ en maak een afspraak!

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *