ZALANDO X NIKE SPORT

ZALANDO X NIKE SPORT 
Een leuke sport outfit nodig? Shinen in de sportschool?
Dan ben je bij ZALANDO aan het juiste adres!

In samenwerking met Zalando laat ik jullie een sport outfit laten zien.
Ik heb wat sportkleding uitgekozen bij Zalando.
Zalando heeft een enorme keuze aan sportkleding, dit maakte het niet erg makkelijk. Maar wat heb ik nou echt nodig? Ik wilde al een tijdje een nieuwe Nike legging voor het sporten, dus heb ik er voor gekozen om voor Nike te kijken.

30680368_unknown 30680208_unknown  30680384_unknown 30680224_unknown

30679888_unknown

Ik koos voor de Nike Performance Tights, dit is een perfecte legging voor zowel fitness als hardlopen. De legging sluit mooi aan en heeft een touwtje om hem strakker aan te trekken zodat hij niet afzakt. Op de billen vind je ook een klein zakje met ritsje voor eventueel een pasje of sleutel. Het is een stevige legging met reflecterende zilveren strepen. De legging is ook voorzien van een wet en dry systeem, als je dus zweet neemt de broek dit op zodat je geen vlekken krijgt. De legging is nu ook nog eens in de SALE. SHOP HERE @ ZALANDO

Bij de legging koos ik voor een bijpassende top van Nike Performance. Dit is een wat losser vallende top waar je een mooie sportbeha onder moet dragen. Ik had nog een gele sport beha van Nike, deze past er perfect onder. Doordat de top wat losser valt is het lekker luchtig. De top is in de kleur blauw met geel uitverkocht maar nog wel verkrijgbaar in andere kleuren. SHOP HERE @ ZALANDO

30681008_unknown

Zalando heeft nu ook een campagne: WE LOVE YOGA. Omdat ik zelf vooral aan fitness doe, koos ik voor een Nike sportoutfit maar toch schrijf ik nog een klein stukje over yoga, aangezien Zalando een groot aanbod heeft in yoga kleding.

YOGA: WAT IS HET EIGENLIJK?

Het antwoord op deze vraag is er één die je eigenlijk zélf moet ontdekken. Een filosofie, een methode, een bezigheid, een way-of-life, een overtuiging, ga-zo-maar-door. Iedereen ziet, ervaart en gebruikt yoga op een andere manier. We kunnen in ieder geval stellen dat tegenwoordig yoga dé ultieme combinatie is van een wereldwijde, hippe sporttrend. In tegenstelling tot doorsnee sporten, train je met yoga niet alleen je spieren, maar ook je innerlijke kracht. Sluit je bij voetbal, fitness of jazzdance je work-out na de cooling down af, begint de inspanning van een yogales eigenlijk pas na afloop.

Hier eental website links van Zalando om jouw perfecte yoga outfit uit te zoeken en wat meer informatie.

https://www.zalando.nl/we-love-yoga/
https://www.zalando.nl/yoga-videos-annie-clarke/

XOXO

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *