GOES, ZEELAND – BLOGGERDAY

 

GOES IS GOES

What to do in Goes?

Samen met een aantal bloggers was ik uitgenodigd door de gemeente Goes om een bezoek te brengen aan de stad Goes in Zeeland. Vroeger kwam ik weleens in Goes met mijn opa & oma omdat zij hier vaak met de zeilboot lagen, ik kende Goes dus al wel maar was er al jaren niet geweest. Goes is een klein schattig mode stadje en ik was dan ook wel erg benieuwd naar de boetieks en winkeltjes in Goes. Er stond een leuk programma voor ons klaar, wij werden ontvangen bij Hotel Katoen. Hier kregen wij een lekker drankje en Zeeuwse hapjes.

Hotel en Brasserie Katoen

Jij weet het beste wat bij je past en bij Katoen valt er wat te kiezen qua hotelkamers.. Want geen hotelkamer is hetzelfde. Het hotel heeft 23 sfeervolle hotelkamers voor twee personen. Met het karakter van het monumentale pand en het prikkelende interieur voel je jezelf al snel thuis. 

Je kan kiezen voor een:

Een ontbijtje, lunch of diner is binnen handbereik. Naast een hotel is Katoen een brasserie waar ook de lokale bevolking graag komt eten. In de privé spa met sauna, een stoomcabine en bruisende jacuzzi heb je echt een momentje voor jezelf. Bij Katoen zit je midden in de binnenstad van Goes. Vanuit het hotel kun je eindeloos winkelen en uitgaan.

 

Nadat we dit prachtige hotel hebben bekeken gaan wij verder met de fashion tour langs verschillende winkeltjes in Goes. We brengen een bezoek aan het VVV kantoor, vintage store Dzjeenie, Bubbels Theme store, Bags by Jade, Belladona Moda. Wat ik erg leuk vind is dat elke winkel weer zijn/haar eigen verhaal had. We hadden bij de winkels ook even tijd om rond te kijken, te passen en eventueel iets leuks te kopen. In de middag hebben wij lekker geluncht bij Hector.

Hector

Hector is een warm restaurant gelegen aan de haven van Goes. Hier eet je de lekkerste vis en vleesgerechten. Bij Hector voel je je echt thuis, je wordt erg warm verwelkomt en ze hebben ook een openhaard wat je een echt huiskamergevoel geeft. Ik heb een heerlijke Thaise soep gegeten en een broodje oude kaas. Puur genieten. 

Nadat wij onze buikjes weer gevuld hadden heeft omroep Zeeland foto’s gemaakt en ons gefilmd, ben je benieuwd ga dan naar: bloggers in goes

Als afsluiter van deze gezellige dag hebben wij een borrel gehad bij bar 32!

32 eten|drinken

’32 Eten & Drinken’ is gelegen aan de historische Grote Markt van Goes. Bij 32 ben je de gehele dag welkom.
In een interieur met zowel een moderne als een authentieke uitstraling en in een gezellige ambiance zal je je snel thuis voelen. Kortom, 32 is de ultieme locatie voor een heerlijke lunch of diner, kopje koffie op het terras en om ’s avonds gezellig met vrienden te borrelen.

 

Goes is het hart van Zeeland dus steden als Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zijn goed bereikbaar met de auto en openbaarvervoer. Het is zeker de moeite waard een keertje naar Goes te rijden. Bedankt GOES IS GOES voor deze gezellig dag! Tot ziens..

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *