BANGKOK, THAILAND – SO SOFITEL

 

WHAT A VIEW

Samen met mijn vriend verbleef ik in So Sofitel Bangkok. Wat een prachtig modern hotel is dit! Een van de mooiste hotels waar ik ooit ben geweest. We startte onze reis in Bangkok en verbleven 3 nachten in So Sofitel.

 

THE PARK LOBBY

De lobby van het hotel is gevestigd op de 9e verdieping van het hotel. Bij het inchecken ontvingen wij een lekker welkoms drankje en kregen wij een introductie over het hotel. De receptionisten waren erg vriendelijk en de uniformen zijn prachtig. Het hotel straalt echt klasse uit. Daarna werden wij naar onze kamer gebracht. 

THE ROOM

De 237 kamers en suites hebben verschillende thema’s: water, aarde, hout en metaal. Elke kamer beschikt over kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht op het Lumpini park en de skyline van de stad.

 

THE INFINITY POOL

De naam zegt het al ‘ infinity pool’ dit zwembad…. ontzettend mooi met een prachtig uitzicht over het Lumpini park. Het zwembad is gevestigd op de 10e verdieping, als je lekker wilt relaxen is dit de perfecte plek.

 

BREAKFAST 

Het ontbijt was elke ochtend in het Red Oven Restaurant. OMG.. zoveel keuze en een prachtig uitzicht. Dit hotel steekt met het ontbijt sowieso overal bovenuit. Je had keuze uit allerlei broodjes, donuts, taartjes, salades, verschillende eitjes, sushi, fruit, je kon verse smoothies laten maken. Alles was mogelijk.

SKYBAR 

Natuurlijk moet je in Bangkok een bezoekje brengen aan een van de bekende skybars. Ons hotel had ook een eigen skybar, die op nummer 4 staat in de lijst. Prachtig uitzicht en zeker de moeite waard voor een lekkere cocktail en een mooie foto.

 

Thanks for having me 
So Sofitel Bangkok

X0X0

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *