MAC COSMETICS – M.A.C. TECHNIQUE WORKSHOP AMSTERDAM

Processed with VSCO with hb1 preset

WORKSHOP AT MAC COSMETICS
WITH LOVELY
PEOPLE

img_8478

Samen met Kim Tarrou ging ik naar de M.A.C. TECHNIQUE workshop in Amsterdam. We werden ontvangen door een aantal make-up artisten van MAC beneden in de winkel. Allereerst werd de juiste kleur foundation en concealer uitgekozen. Hier kreeg je een kleine hoeveelheid van in een potje want dit ging je gebruiken bij de workshop. Daarna mochten wij mee naar boven, waar de workshop ging plaatsvinden. Het was een super leuke ruimte ingericht met allemaal een eigen spiegel en kwasten van MAC. Samen met 7 influencers kreeg ik deze workshop van 3 verschillende make-up artisten en een model waar ze de make-up op aanbrachten om het te laten zien. Stap voor stap kregen wij uitleg en gingen het daarna ook toepassen op ons eigen gezicht. Een top ervaring, waar je natuurlijk erg veel van leert.

img_8506 img_8528img_2067

Na de workshop mochten we ook nog producten uitzoeken in de MAC store. Omdat ik al een grote MAC LoVer ben, heb ik natuurlijk al redelijk wat producten in huis.  Ik koos voor producten die we vandaag hadden getest en ik prachtig vond. Ik heb gekozen voor de  ‘ STROBE CREAM’, een egale hydraterende crème met een mooie parelmoer glans, perfect voor onder je foundation. Verder koos ik voor de ‘ paint pot’ een mooie basic oogschaduw in de kleur ‘ indian wood’ en een mooie highlighter, want die zijn dus echt geweldig van MAC.

XXX

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Hoi daphne,

    Ik heb een vraagje. Hoe ben jij bij die mac workshop gekomen? Ik wil ook graag de workshop doen maar ik kan nergens vinden wanneer de eerst volgende is.

    Groetjes
    Sisley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *