SARAH BAKKER – OXYGEN BOOST

LOVE YOUR FACE
GET A OXYGEN BOOST
….

Mijn gezicht was toe aan een goede oxygen boost, vele van jullie weten dat ik vlieg voor Transavia. Door het vliegen kom ik aanraking met zuurstoftekort en werk ik in een drukcabine, dit betekent dat mijn huid erg droog wordt en dus wel wat extra energie kan gebruiken. Via Instagram kwam ik bij Sarah Bakker terecht, ik ben door haar pagina erg benieuwd geworden en heb meteen een behandeling geboekt.

 

 

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens.

De behandeling bij Sarah gaat als volgt, de huid wordt eerst grondig gereinigd.

  • Scrubben van de huid
  • Een peeling ( indien nodig)
  • Het verwijderen van de onzuiverheden
  • Wenkbrauwen verven
  • Wenkbrauwen epileren/ harsen
  • Bindweefsel massage, dit zorgt voor een goede doorbloeding van je huid en een sneller herstel van je huid ( gaat lijntjes in je gezicht tegen)
  • Masker
    Met ondertussen een heerlijke nek en schouders massage waarbij je heerlijk tot rust komt en eigenlijk bijna in slaap valt.

Het resultaat na behandeling is top. Ik voel me weer helemaal nieuw, een gladde en zijde zachte huid. Heerlijk om dit eens per 6 weken te herhalen, doe dit dan zeker bij Sarah want zij straalt de rust uit en neemt alle tijd voor je met veel liefde. Tijdens de behandeling staat een heerlijk muziekje aan om eens even lekker een uurtje te genieten en tot rust te komen. Een aanrader dus, twijfel niet en boek jouw behandeling bij Sarah Bakker.

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *