MY IMENSO – JEWELLERY

A WOMAN NEVER
HAVE ENOUGH JEWELLERY

MY iMenso heeft een uitgebreide serie sieraden, die vrij eenvoudig te personaliseren is. Enkele jaren geleden is MY iMenso met deze sieradenlijn begonnen. Als eerste kwam het MY iMenso 33 mm medaillon op de markt. Hiermee heeft MY iMenso het medaillon weten te transformeren in een modern en eigentijds sieraad. In dit MY iMenso medaillon kunt je een munt met of zonder zirkonia’s plaatsen, maar ook munten van Agaat Camee,Edelsteen, schelp munten, naam munten, munten met swarovski en nog veel meer.

My iMenso heeft een groot assortiment wat het natuurlijk extra lastig maakt wat uit te kiezen, vandaag laat ik jullie mijn keuze zien.

 

My iMenso Goudverguld Medaillion 

  

Mooi stevig zilveren goud verguld medaillon van MY iMenso. Dit medaillon is aan de ene zijde glad en op de andere zijde staat MY iMenso. Dit medaillon gaat open door twee oogjes en het scharniertje is onzichtbaar. Het medaillon is 24 mm.

Ik koos bij mijn ketting nog een aparte insignia (munt)  zodat ik het kan afwisselen. Dit is een witte insignia met swarovskisteentjes, shop jouw insignia hier..

 

Deze armband sprak me meteen erg aan, het design is echt geweldig. MY iMenso zilveren Pura armband bezet met zirkonia. Zilveren spangarmband waarin plaats is voor twee 9 mm stenen van MY iMenso, De armband heeft geen sluiting maar is soepl waardoor hij makkelijk om de pols te wringen is en de stenen dus bovenop blijven. Ik koos voor parelmoer kleurige stenen.

 

IN LOVE.. Deze ring in een woord GEWELDIG. Een persoonlijke ring voor jou, een (echt) gouden ringetje met de naam van bijvoorbeeld jouw liefde. Je betaalt wel per letter die je wil. Ik heb de naam van mijn vriend gedaan; Jasper.   Deze ring is volledig gemaakt van 14 karaats goud en heeft een stijlvol gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze hart ring is verkrijgbaar in diverse maten en tevens beschikbaar in witgoud en roségoud.

 

What do you think?
Take a look at MY IMENSO

Liefs, Daphne 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *