SAPJE – SAPJESBOX

ENERGY BOOST
WITH SAPJE

Sapje is opgericht door 2 lieverds die super enthousiast zijn over hun merk. De 2 achter Sapje zijn Rosalynn & Joel. Sapje perst dagelijks seizoensgebonden verse sappen voor jou, vol groente en fruit en 100% biologisch. De sapjes bestaan 85% uit groente en 15% uit fruit. Elke dag worden deze vers gemaakt, precies zoals jij het doet met jouw blender. De sapjes zijn koudgeperst, slowjuice, raw en helemaal natuurlijk. Er is geen water of suiker aan toegevoegd.

Dagelijks worden deze sappen door heel Nederland en België vers geleverd aan huis. De sapjes zijn verpakt in glazen flesjes, dit zodat het milieu en jij zelf niet wordt belast met allemaal plastic.
De sapjes worden na het persen meteen ingevroren zodat het op een natuurlijke manier langer houdbaar is.
In Nederland bezorgd Sapje 5 dagen per week, behalve op de Waddeneilanden. In België bezorgen zij 2 dagen per week. De sapjes worden bezorgd op de dag en het tijdstip welke jou het beste uitkomen.
Sapje levert de groentesapjes & detoxkuren de gehele dag met diepvrieswagens. Bij de bezorging kan je een tijd selecteren die voor jou uitkomt, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.
Je ontvangt de indicatie bezorgtijd per email op de avond voor de levering en op de leveringsdag vroeg in de ochtend per sms, handig he?

De missie van Sapje is om Nederland en België steeds een stukje gezonder en bewuster te maken van gezonde voeding en wat dit met je doet qua energie, JA je merkt echt veel verschil dus aarzel zeker niet om Sapje eens te proberen!

Bij Sapje zijn ze dol op de natuur. Kan ook niet anders, want zonder natuur zou je geen sapjes hebben . De groentesappen zijn  heerlijke mixen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van je gezondheid. Daarom werken ze bij Sapje zo ‘schoon’ mogelijk, seizoensgebonden, met lokale boeren, alleen met zonne- en windenergie en met verpakkingen die goed zijn voor de natuur en geen schade aanrichten.

Naast veel vaste klanten is Sapje ook te vinden in bekende horeca gelegenheden zoals: Ron Blaauw, Marqt, Amstel hotel, De Librije, SLA en nog veel meer leuke partijen.

 

 

Mijn ervaring met Sapje was eigenlijk meteen al goed, bij ontvangst van het pakket werd ik al erg blij. Super mooi verpakt en met liefde bereid. Je ontvangt de box met alle SAPJES, deze zijn met een vriesauto vervoerd zodat deze goed koud blijven, je stopt ze dus ook zelf meteen in de vriezer. Heb je niet genoeg plek? Dan doe je de overige in de koelkast, deze kan je 7 dagen bewaren.

Vanmorgen heb ik mijn eerste Sapje geprobeerd, jammie wat lekker. Heel natuurlijk en het zorgt zeker voor een energie boost de komende dag. Ik kan er dus weer tegenaan vandaag.

Omdat ik veel reis en ook werk als stewardess is dit natuurlijk super, ik neem een SAPJE mee in mijn koffertje of drink hem op onderweg naar de luchthaven. Hiermee houd ik mijn lichaam gezond en voorzie ik het van veel energie.

Na 1 week gebruik van  Sapje
Nog steeds ben ik erg tevreden over de sapjes, ik neem er nu elke dag een in de ochtend. Dit zorgt voor extra energie en dit merk ik echt de gehele dag. De lekkerste vind ik toch wel degene met oa wortel ( de oranjekleurige sapjes) haha en ik vind zelf de detox ( green sapjes) wat minder, dit komt omdat ik die smaak wat minder lekker vind, dit is voor iedereen anders. Maar ik moet zeggen dat ik ze van Sapje nog te doen vind, ik heb er weleens op die ik echt niet lekker vond.

Er zijn heel veel verschillende soorten Sapjes, je kan ze dus ook per stuk bestellen. Ik heb een Sapjesbox genomen waar alle Sapjes in zitten zodat ik ze alle kan proberen.
In de Sapjesbox zitten:

 • 2x Detox
 • 2x Energy
 • 2x Recharge
 • 2x Fresh
 • 2x Seasons
 • 2x Sunny
 • 2x Recover
 • 2x Boost
 • 2x Fuel
 • 1x Wild
 • 1x Hydrate
 • 1x Rons Sapje
 • 1x Power
 • 1x Support
 • 1x Reboot
 • 1x 24 Sapjes Gemixt

 

Deze box kost 103 euro. Wil jij nou ook eens lekkere Sapjes proberen?
Ga naar SAP.JE

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *