MARC INBANE – NATURAL TANNING SPRAY

20161219_145607-1

MARC INBANE natural tanning spray is een erg populaire zelfbruiner. In samenwerking met Marc Inbane mag ik voor jullie een review schrijven over dit product . Top voor de feestdagen en je krijgt nu een leuke verrassing cadeau bij je bestelling….

 

20161219_145536-1

20161219_145530-1

 

Ik laat jullie de Tanning Spray – 200 ml, powder brush, glove en ‘present’ die je bij jouw bestelling ontvangt zien!

De tanning spray van Marc Inbane is heel makkelijk zelf aan te brengen, de spray zorgt voor een natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het product bevat natuurlijke en voedende ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De tanning spray droogt erg snel en geeft totaal geen vlekken of strepen. De tanning spray is voor dagelijks gebruik en geschikt voor ieder huidtype. De kleur past zich zelf aan, aan jouw eigen huidskleur.

Speciaal voor de tanning spray heeft Marc Inbare een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken toch zelf makkelijk aan te kunnen brengen. Ook kun je de powder brush bestellen om alles netjes te blenden op bijvoorbeeld je gezicht, zo krijg je een nog mooier effect. Alles is los te koop! Je kunt ook kiezen om de travel set te bestellen dan krijg je een kleine kwast erbij.

Wil je een mooie gebruinde huid voor de feestdagen? Bestel dan nu en ontvang een mooie toilettas bij jouw bestelling. ( ik gebruik hem zelf voor mijn apple laptop 13 inch, ook een mooi alternatief) Op de eerst foto van dit artikel is hij te zien.

https://marcinbane.com

 

Het resultaat van de spray op mijn benen

20161219_152800 20161219_153557

Ik ben erg enthousiast geworden over deze producten, het doet wat het je beloofd. Het is erg makkelijk aan te brengen zonder vlekken. Ik raad je wel aan de powder brush of glove te gebruiken, aangezien het resultaat dan veel mooier is. Het is een fijn Nederlands product en ruikt ook nog eens lekker. De tanning spray kost € 39,95.

Liefs, Daphne 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *