WELEDA – SKIN FOOD

WAT EET JOUW HUID VANDAAG?

Wist je dat Weleda ruim 90 jaar geleden ontstaan is doordat twee artsen eenzelfde visie deelden? Nog steeds vind je hun ideeën op opvattingen terug in de producten en manier van werken.
Weleda maakt haar producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook omdat ze goed zijn voor de wereld. Dat betekent dat ze bij alle aspecten van de bedrijfsvoering, van het telen van de ingrediënten tot het transport naar de winkels, zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Sinds begin 2015 zijn Weleda en Natuurmonumenten officieel partners. Ze delen dezelfde waarden en hebben hetzelfde doel: de bloemrijke natuur in Nederland herstellen.

Het geheim van Skin Food zit in de combinatie van de ingrediënten. De formule werd ruim 90 jaar geleden ontwikkeld en werkt nog steeds uitstekend! Skin Food bestaat uit een uitgekiende samenstelling van plantenextracten die het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleren en haar weer in balans brengen. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid weer soepel wordt en zacht aanvoelt.
De sinaasappel en lavendel zorgen voor de frisse geur.

In tegenstelling tot veel andere voedende en herstellende crèmes bevat Skin Food geen minerale oliën. Deze laten een laagje achter op de huid waardoor ze zachter en soepeler aanvoelt. Dit is echter een restproduct van de aardolie-industrie en kan er voor zorgen dat de poriën worden afgesloten waardoor de huid minder goed kan ademen en geen afvalstoffen kan afvoeren. Verder is Skin Food net als alle andere Weleda-producten 100% natuurlijk en dus volledig vrij van synthetische parfum of kleurstoffen of conserveringsmiddelen zoals parabenen.

Dit is het uiterlijk van de creme van Weleda ‘ Skin Food’. Een mooi uiterlijk met duidelijke letters zodat je precies weet waar het voor bedoeld is. De creme brengt gemakkelijk aan, masseer het rustig in en laat het even goed intrekken. Het is namelijk een wat dikkere creme. Je huid voelt weer zijde zacht aan na gebruik van Weleda Skin Food.

Ben jij net zo enthousiast als ik?
Kijk dan snel hier: Weleda Skin Food

With love for you!

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Heeyy
    Ik heb sinds kort de skinfood ontdekt en zie het toevallig op jou blog staan!
    Het is echt heerlijk voor de huid.
    Goede aanrader voor iedereen!
    Fijne dag en de groetjess Ell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *