HAIRLUST – DE NATUURLIJKE WEG NAAR GEZOND HAAR

 

HAIRLUST
DE NATUURLIJKE WEG
NAAR GEZOND HAAR

Ik heb een onwijs leuk pakketje ontvangen van Hairlust. Toen ik het pakje opende werd ik meteen erg vrolijk. De roze kleuren kwamen me tegemoet want ja… de verpakking van de haarproducten is ROZE! Hairlust is een Deens merk, dat zich focust op interne en externe haarverzorging. Maar ook zeker zich focust op de combinatie van deze twee zodat het zo effectief mogelijk is voor je. Iedereen heeft last van haaruitval, de ene wat meer dan de andere. In deze wereld waar alles snel snel snel moet… moeten mensen steeds meer presteren en is het onmogelijk om aan de schoonheidsnormen te voldoen. Praten over problemen? Nee dat doen wij niet, maar dit mag gewoon en daarvoor kwam Hairlust met haar lijn voor gezond haar. Dit allemaal tegen betaalbare prijzen en op natuurlijke basis.

De producten zijn biologisch en vegan, hier zullen zij ook zeker niet van afwijken. Hairlust streeft erna om het verschil te maken in onze maatschappij. Het gezegde luidt ook ‘ je bent wat je eet, maar je bent ook wat je op je lichaam smeert of in je haar gebruikt’ The Hairlust onderscheidt zich zo graag van andere bedrijven en is uniek in wat zij doen. Dat maakt het ook zo mooi aan dit bedrijf en ik ben daar zeer tevreden over.

kortingscode 20%: DAPHNE20
*geldig tm zondag 22 maart 2020*

Mijn haar is gezonder, dikker en voller sinds ik de producten van The Hairlust gebruik. Ik vind het zeker een aanrader en ga weer zelfverzekerder over straat.

Hair Growth & Repair Shampoo + Conditioner
Deze gebruik ik voor de verzorging van mijn haar net als dat iedereen shampoo en conditioner gebruikt maar het is wel belangrijke dat je goede producten gebruikt. Ik ben eigenlijk altijd al op zoek naar producten die goed zijn voor mijn haar, de shampoo en conditioner  zorgen ervoor dat je haar gehydrateerd wordt en zorgt voor een snellere haargroei. Deze lijn is voor droog, breekbaar of dun haar. Ik heb van mezelf best wel dun haar en deze producten helpen mij om mijn haar weer gezond te laten stralen. De voordelen van deze lijn zijn: verlengt de levenscyclus, geschikt voor gevergd haar, vegan, geen parabenen/sulfaten/ftalaten, siliconen vrij en vooral ook erg belangrijk voor mij voorkomt gespleten haarpunten!

Hair Growth Formula Gummies
Waarschijnlijk heb je ze al weleens voorbij zien komen ‘ de gummies’ ? De gummies zijn lekkere snoepjes, vol met vitamines wat belooft je haar sneller te laten groeien.

Er zijn meerdere bedrijven die dit verkopen maar ik was meteen erg benieuwd naar deze, ze zijn ook nog eens suikervrij. YES! Ze komen in een potje met roze details, heel schattig op het eerste oog. Ik vind ze van smaak ook prima, net een snoepje eigenlijk. De bedoeling is dat je het 3x per dag inneemt en dit verdeeld over de hele dag. Het beste is wel om dit bij het eten te doen met een glas water. Het is niet aan te raden deze hoeveelheid te overschrijden, dit kan laxerend werken.

 

Ik zal binnenkort meer vertellen over het resultaat want ik gebruik het pas 2 weken, houden jullie mijn instagram even in de gaten? @daphnevankerkhoff

NU 20% KORTING OP ALLES

CODE// DAPHNE20 

*geldig tm zondag 22 maart 2020*

: https://thehairlust.nl/discount/Daphne20

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *