SOUTH-AFRICA – KAPAMA KARULA

 

Na ons verblijf in Kaapstad vetrokken wij naar Hoedspruit, via Kaapstad is dit gemakkelijk te bereiken per vliegtuig. De vlucht bedraagt 2 uurtjes, eenmaal aangekomen op de airport van Hoedspruit word je ontvangen door jouw ‘ ranger’. De airport is erg klein en lijkt net een tuinhuisje, hier moesten wij wel om lachen.. Per jeep word je vervoerd naar je lodge, dit was wel een hele ervaring. Onderweg naar de lodge heb ik namelijk al een aantal dieren gespot, woehoeee.

Bij de lodge worden wij erg fijn verwelkomt door het personeel van Karula. Wat ziet het er allemaal op het eerste oog al geweldig uit. Wij genieten al volkomen van ons verblijf en wij zijn er nog maar net.. Eenmaal aangekomen bij onze privĂ© villa kan ik mijn ogen niet geloven… wat een droom is dit zeg. Alles wat je maar kan bedenken heeft deze villa en ja zelfs een eigen privĂ© zwembad. Hieronder een impressie van de villa;

Het programma in de lodge is als volgt:

2x game drive ( safari) per dag 05.30-09.00 of 16.30-20.00
Ontbijt tussen 09.00-10.30
Lunch tussen 13.00-14.30 dit kan ook in je villa gebracht worden, eigenlijk is alles mogelijk..
Diner tussen 20.00-22.30
( alle drankjes en hapjes zijn inbegrepen)

De eerste dag hadden wij een 6 gangen dinner, dit was echt onwijs goed en lekker. Hierbij kregen wij ook een wine tasting van verschillende wijnen.
De tweede dag aten wij met de hele crew en gasten rondom een kampvuur, hier had je keuze uit een buffet, ook een leuke ervaring.

Dit was wel een van de beste verblijven en ervaringen in mijn leven, wij zijn behandelen als echte prinsesjes… Alles was werkelijk mogelijk van champagne tot gin-tonic tot lunchen in het zwembad. Heel erg bedankt KAPAMA KARULA!

 

 

In samenwerking met The Asia Collective

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *