MY IMENSO – NEW COLLECTION

 

THE NEW COLLECTION
IT’S SPECIAL

MY iMenso heeft een uitgebreide serie sieraden, die vrij eenvoudig te personaliseren is. Enkele jaren geleden is MY iMenso met deze sieradenlijn begonnen. Als eerste kwam het MY iMenso 33 mm medaillon op de markt. Hiermee heeft MY iMenso het medaillon weten te transformeren in een modern en eigentijds sieraad. In dit MY iMenso medaillon kunt je een munt met of zonder zirkonia’s plaatsen, maar ook munten van Agaat Camee,Edelsteen, schelp munten, naam munten, munten met swarovski en nog veel meer.

 

MY iMenso heeft een nieuw medallion ontwikkeld in druppel/ peer vorm. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, je kan kiezen uit zilver, goud en rose goud. Ook is hij verkrijgbaar met steentjes. Ik heb gekozen voor een gouden met een zwarte steen in het medallion. De feestdagen komen eraan dus ik vond dit en erg mooie feestelijke maar vooral chique combinatie. Het medallion kost € 95,- , shop hem nu hier: gouden medallion  Ik draag er een gouden ketting bij die ik al had van MY iMenso.

Om het setje compleet te maken koos ik voor de bijpassende oorbellen in de kleur goud met een zwart pendant.
Je kan de oorbellen alleen als ringetjes dragen of met een bijpassende pendant. De oorbellen (ringetjes) kosten €66,- en als je de bijpassende hangertjes wil betaal je hiervoor €30,-. Een super leuk kerst cadeautje, kijk snel hier: oorbellen

 

 

Liefs.

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *