FREDDY PANTROOM – WR.UP BLUE DENIM SKINNY PANTS

x

Freddy pants zijn ontzettend populair maar nog niet erg bekend in Nederland. Er is inmiddels wel een winkel in Maastricht, de grote freddy pants winkel is gevestigd in Antwerpen. Ik was ontzettend benieuwd naar deze broeken en mocht er dan ook een review over schrijven. Voor dit seizoen ben ik door freddy ook benoemd tot ambassadeur.. Er zal dus snel meer verschijnen.. Ik koos dit keer voor de WR.UP Blue Denim Skinny Pant, low waist.

DSC_4177DSC_4180

Toen ik mijn pakketje opende lag daar de broek, heel schattig verpakt. De broek ziet er op het eerste gezicht wel wat klein uit.. Maar dit valt mee als je hem aandoet. Hij sluit mooi aan en zit heerlijk. Het is een low waist, ik vind hem persoonlijk wat laag.

x

Freddy pants zijn voorzien van een WR.UP effect. Dit zorgt ervoor dat je je meeste vrouwelijk kant kan laten zien, de broek geeft dus een soort push-up effect bij je billen. Door naden en stiksels krijg je de perfecte shaping. Freddypantroom staat voor sexy, cool, uniek en comfortabel. De broek voldoet hier zeker aan, al moet ik wel erg wennen aan het model.
De broek zit wel heel erg fijn, dus ik kan hem je zeker aanraden. De broek is te koop in de winkel of online op www.freddypantroom.com , je shopt hem voor € 119,-

DSC_4225DSC_4219DSC_4217

De broek is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Wat vind jij van deze broek? Laat het me weten in een reactie hieronder..  Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *