DISNEYLAND PARIS – MARVEL SUPERHELDEN SEASON

DISNEYLAND PARIS
DREAMS CAME TRUE

JAAA… ik mag een bezoekje brengen aan Disneyland in Parijs. Een droom de uitkomt natuurlijk, als klein meisje kwam ik al eens in het park maar je bent zeker nooit te oud voor Disneyland. Het blijft een magische ervaring.
Graag neem ik jullie mee in mijn bezoek aan Disneyland, ik breng een bezoek aan beide parken; Disneyland en Walt Disney studios. Vanaf maart 2019 is het nieuwe Marvel Superhelden seizoen geopend..

Lees je mee?

 

 

Day 1

Samen met mijn vriend bracht ik eerst een bezoekje aan het Disneyland park, als je aankomt kan je al genieten van het mooie roze Disney hotel.. WAUW! Ik heb er meteen zin in. Midden in het park bevindt zich het roze kasteel van Doornroosje, daar hebben wij eerst wat leuke foto’s gemaakt, feeling like a princess!!
Daarna zijn wij doorgegaan naar de attracties en zijn we bijna overal in geweest. Doordat wij in het bezit waren van een ‘ fastpass’ kun je bij een aantal attracties via een aparte rij naar binnen zodat je niet hoeft te wachten. Ideaal dus! 🙂 De dag kwam alweer tot zijn einde helaas, wij hebben nog heerlijk gegeten bij een van de Disney restaurants. Daarna zijn wij eventjes naar het hotel gegaan want om 22:30 is er een lichtshow in het park van Disneyland, die wilde wij zeker niet missen… Wij hebben vanuit het hotel om 22:00 de shuttle gepakt en zijn de show gaan bewonderen. Wat is dit indrukwekkend zeg, erg mooi gemaakt.

Day 2 

Vandaag brengen wij een bezoek aan het Walt Disney Studios park. Het Marvel Superhelden Seizoen is van start gegaan, dit is door het hele park te zien zoals te zien is op bovenstaande foto’s. Er speelt ook elke dag een show van de Marvel Superhelden. Zeker een aanrader om daar even een kijkje te nemen. Tijdens de show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. De show duurt 20 minuten.

Captain Marvel en Groot voor het eerst naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris tijdens het Marvel Superhelden Seizoen (vanaf maart tot en met 16 juni 2019) Dit seizoen start tussen de releases van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Marvel Superhelden Seizoen nodigt de gasten uit voor een onvergetelijk avontuur met de legendarische Marvel Superhelden, zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widor, Black Panther, Captain America, Iron Man, Gamora, Nebula en Star-Lord. En voor het eerst sluiten Captain Marvel en Groot zich aan bij deze epische line up van superhelden.

Marvel Superhelden Seizoen biedt gasten van alle leeftijden de mogelijkheid om te veranderen in hun favoriete superhelden door middel van ervaringen en winkelmogelijkheden. De nieuwste producten van Captain Marvel zijn te koop in Constellations in het Disneyland Park, Les Légendes d’Hollywood in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in Disney Village.

Nadat wij naar de show zijn geweest hebben we nog een aantal leuke attracties gehad in het park. De ‘finding nemo’ achtbaan vonden wij erg leuk, een ervaring op de rug van de schildpad. Rond 17:00 zijn wij nog even naar het andere park gegaan, hier hebben we nog wat gegeten en een aantal attracties gehad die wij nog niet hadden gehad gisteren. Wat een geweldig weekendje was dit.

 

Ben jij ooit in Disneyland geweest?
Deel jouw ervaring met mij..
Ik ben benieuwd

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *