CLARINS – BEAUTY PRODUCTS

FIND THE BEAUTY
IN EVERYDAY

Sinds de creatie van de Extra-Firming-lijn in 1978 is Clarins onderzoek blijven doen naar de stevigheid van de huid, die de sleutel is tot een jeugdige uitstraling: elke nieuwe generatie producten is een grote wetenschappelijke doorbraak en weer een nieuwe stap voorwaarts in het doeltreffend bestrijden van huidveroudering.

Clarins wie kent het niet? Ik ken het al heel erg lang, mijn moeder gebruikte vroeger al veel van Clarins. Natuurlijk was erg benieuwd naar de producten en heb ik ze weleens getest, ik was er erg enthousiast over en heb toen zelf wat geprobeerd en ik ben er echt over te spreken.  Clarins heeft speciaal voor mij een pakketje samengesteld wat bij mijn huidtype past. Ik gaf aan wat voor soort huid ik precies heb en waar ik eventueel last van heb. Clarins heeft het voor mij uitgezocht en naar mij opgestuurd.

 

 

Hydra- Essentiel SPF15 – Clarins

 

Een hydraterende en voedende gel die de huid hydrateert en zorgt voor een stralende en matte huid, ongeacht
de omstandigheden! Zijn fijne en smeltende textuur voelt zijdeachtig en geeft je meteen een heerlijk gevoel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty Flash Balm – Clarins

 

 

 

 

Deze echte ‘ beauty flash’ verzacht alle vermoeidheidstekenen. Je huid is meteen een stuk strakker en gladder. Deze crème zorgt voor een stralende teint en glanzende make-up die lang houdt.

 

 

 

 

 

Hydra-Essentiel Eye Mask – Clarins

 

Als 10 minuten expressmasker of als nachtmasker: het oogmasker met de frisse en aangename crème gel textuur, bevat hydraterende en kalmerende ingrediënten, die zorgen voor een betoverende blik. Echt een top product dus!

 

 

 

 

 

 

 

Booster Energy – Clarins

 

Boost je leven… Boost je huid !
Een Energy Booster, voor de vermoeide huid, JA die heb ik wel nodig afentoe, na het vliegen zeker een aanrader. Een paar druppels Energy Booster, vermengd met jouw dagelijks verzorgingsproduct, helpen bij het herstellen van de energie en de uitstraling. Dit is echt een aanrader voor alle stewardessen.

 

 

 

 

 

 

BB Cream Detox – Clarins

 

 

Deze vloeibare en luchtige BB laat de huid goed ademen en geeft een stralende en perfecte teint. Voor vrouwen die een BB met een lichte textuur willen voor een perfecte teint en een gladde huid. Dermatologisch getest. In vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Instant Light Naturel Lip – Clarins

 

 

Een licht zoete gloss met 3D effect voor volle, gladde en schitterende lippen. Voedt, herstelt en beschermt de lippen perfect. Ik hou van dit product, gebruik het al 6 maanden en het maakt je lippen zoveel mooier. Een lipgloss voor elke dag.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben erg tevreden met de Clarins skincare en ik wilde mijn ervaringen graag met jullie delen. Elk huidtype is natuurlijk anders dus het kan zijn dat het niet bij jouw huid past, kijk daar dus even goed naar. Als je eens iets wilt testen, ga dan even langs bij Douglas of ICI Paris zij kunnen je vast helpen en je wat samples meegeven.

 

Liefs, Daphne

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *