CANVASCOMPANY – FOTO OP CANVAS

NEVER FORGET
SPECIAL PLACES

CanvasCompany.nl is in foto op canvas afdrukken al meer dan 12 jaar de grootste specialist in Nederland. Met meer dan 1.000.000 gedrukte canvasdoeken, 150.000 tevreden klanten en honderden professionele fotografen kan gezegd worden dat Canvascompany marktleider van foto op linnen zijn in Nederland en België! Binnen 3 werkdagen heb jij al jouw canvas in huis.

Canvas is een duurzaam materiaal dat van oorsprong wordt gemaakt van hennepvezels. Het canvas wordt gemaakt van katoen en is zeer geschikt om te bedrukken. De canvas wordt handmatig gespannen.

Ik koos voor een onvergetelijk moment in Marrakech, een van de mooiste momenten en vooral bijzondere momenten in mijn leven. Deze foto vind ik zo mooi gelukt dat ik hem graag op canvas wilde hebben. De foto is gemaakt met camera ( CANON 750D) dit zorgt voor de goede kwaliteit als je hem wil uitvergroten. Ik heb de foto een beetje bewerkt maar toch blijft de foto bij een uitvergroting in goede kwaliteit en niet korrelig. Canvascompany controleert eerst de foto indien je dit wil, of hij in goede resolutie is zodat de kwaliteit niet verloren gaat. De maten van deze canvas zijn 40×60 cm.

De canvas is te koop in verschillende maten, zo is er voor ieder wat wils. Wil jij ook een mooi moment vastleggen of iets heel anders? Kijk dan snel; foto op canvas

 

Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *