BEAUTY BY ROOS – HAIRLOXX HAIR EXTENSIONS

LONG HAIR, DON’T CARE

YAY! Altijd al lang haar en volume willen hebben? Dan ben jij bij Beauty by Roos aan het juiste adres. Stiekem vond ik het wel erg spannend allemaal, ik heb weleens clips gehad maar dat haal je er zo weer uit, dit was voor mij de eerste keer dat de extensions vast gezet zouden gaan worden. Vaak krijg ik van jullie lieve reacties dat mijn haar zo mooi is met de clips en krullen, maar dit kost erg veel tijd en vaak had ik er geen zin in en geen tijd voor. Beauty By Roos Hairextensions is natuurlijk dan de juiste oplossing, 3 maanden genieten van mooi haar en nooit meer een badhair day? Wie wil dat nou niet..

Beauty by Roos heeft 6 verschillende salons in Nederland, ik bracht mijn bezoek aan de salon in Den Haag. Beauty by Roos is  opgericht door Roos van Binsbergen en is een salon die gespecialiseerd is in het zetten van hairextensions. Het is dus ook geen normale kapper waar je je haar kan knippen, kleuren etc. Roos is ook nog eens Award winner Extensionist of the Year, een topper op het gebied van haarverlening.

Het belangrijkste van het plaatsen van hairextensions is het bespreken van jou wensen. Dit zal ook goed met je besproken worden. Ik ben in Den haag geholpen door Ellen, zij heeft mij erg goed geadviseerd. Je kan kiezen voor verlenging van je haren maar ook als je wat dunner haar hebt alleen voor volume. Vervolgens wordt de kleur van jouw hairextensions bepaald. Roos heeft verschillende topmerken voor jou hairextensions, bij mij zijn de extensions van Hairloxx aangebracht. Daarna wordt je haar gewassen met Hairloxx shampoo, waarmee voorgewassen wordt is een zgn pre-treatment. Deze ontvet je haren extra goed zodat de hechting van de keratine-bonding met je eigen haar optimaal wordt. Wanneer je eigen haar te vet is, kan de extension bijvoorbeeld gaan glijden en krijg je geen mooi resultaat. Hierna kan het zetten van de extensions beginnen.

Het inzetten van de extensions wordt plukje voor plukje gedaan. Ze nemen een eigen plukje haar, doen er een stukje speciaal plastic omheen ter bescherming. Het plastic plaatje is een afdekplaatje waar het opgenomen plukje even in vastgezet wordt. Dit helpt bij de juiste bepaling van de afstand die gebruikt moet worden om je hairextension veilig (niet te strak) in te zetten.Vervolgens worden de extensions gezet met een speciaal daarvoor ontwikkelde Hairloxx machine. Deze gebruikt warmte om de keratine-bonding te laten versmelten maar dan op een temperatuur die lager is dan bijvoorbeeld die van een stijltang. Het inzetten duurde bij mij ongeveer 2 uurtjes, dit ligt ook aan het aantal extensions. Bij mij zitten er 120 extensions in.

YAY! long hair… Eindelijk, lang vol en mooi. Wie wil dat nu niet? Het wordt ook nog mooi voor je gesneden ( NEE! niet geknipt) ze snijden het met een klein mesje waardoor het haar natuurlijker valt en zorgt voor een perfecte overloop. Daarna wordt het nog geföhnd en gestyld zodat ik spetterend de deur uit ging.

VOOR

NA

 

De service is echt TOP! Ik ben erg tevreden met mijn haren en het is zeker een aanrader. Een droom die uitkomt. Je voelt het eigenlijk ook bijna niet, in het begin is het wat zwaarder en moet je hoofdhuid eraan wennen en kan het een paar dagen soms wat kriebelen maar niet vervelend. Neem snel een kijk je bij Beauty by Roos

De haren van onze hairextensions zijn van 100% human hair geproduceerd. Dit betekent dat je de hairextensions dus gewoon kunt wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat je normaal gesproken met je haar doet.

 

Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *