ANASTASIA BEVERLY HILLS – CONTOUR KIT

IMG_2880

MAKE-UP, wat houd ik daar toch van.. Een tijdje geleden kocht ik dit prachtige contour palette van Anastasia. Dit palette bevat 6 verschillende gezicht creams. Ben je benieuwd naar de review van dit product? Lees dan snel verder…

IMG_2884

 

Ik was al een tijdje erg benieuwd naar dit palette en had al een aantal beauty tutorials gekeken op youtube. Ik dacht laat ik eens naar de winkel gaan, ik wilde namelijk wel graag geadviseerd worden. De adviseuse bij de Douglas, adviseerde mij om de light te nemen, medium wordt al snel te donker en dat is natuurlijk zonde. Ook heb je dark, voor mensen met een donkere huid. Ik twijfelde of ik de cream zou nemen of de powder, ik vond dit wel een lastige keuze. De adviseuse vertelde me dat de meeste meiden powder namen maar al snel terug kwamen naar de winkel om het cream palet aan te schaffen. Ik heb er daarom toch voor gekozen om het cream palet te kopen.

IMG_2880
Anastasia Contour Kit – € 54,95

Bij het palette zitten verder geen kwasten. Ik gebruik zelf een dun kwastje om de lijn te trekken en om het te blenden gebruik ik een beautyblender, dit werkt echt het beste. De onderste kleuren; java, light sculpt en havanan meng ik altijd een beetje door elkaar om de beste kleur te krijgen, verder gebruik ik om te highlighten vooral de kleuren; fair en neutra, banana vind ik wat te geel.

DSC_4524

 

Hieronder vind je de swatches van het contour palette en een foto waar de contour is aangebracht op mijn gezicht. Van onder naar boven; fair, neutral,banana, java, light sculpt en havana. Ik heb het hier minimaal en natuurlijk aangebracht. Ik heb bij een vriendin het ‘powder’ palette geprobeerd van Anastasia, ik zeg wel eerlijk dat de ‘powder’ makkelijker is in gebruik, dus naar mijn mening handiger voor beginners.

DSC_4528 make up

De Anastasia contour is te koop bij Douglas en online. Het palette kost €54,95. Je kunt er prachtig mee contouren en accentueren. Wat vind jij ervan? Zou je het zelf ook kopen? Let me know…

Liefs, Daphne

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *