MY JEWELLERY – LIMITED WATCH GOLD

IMG_5390

How about a cute watch? My Jewellery heeft een onwijs gave collectie aan horloges online staan. Vandaag laat ik jullie een nieuw horloge zien uit de ‘LIMITED’ collectie van My Jewellery.. Lees je mee?

IMG_5197  IMG_5198

Mijn keuze is gevallen op dit prachtige gouden horloge. Met dit horloge zit je helemaal goed. Het horloge heeft een mooi subtiel klokje en het bandje is gemaakt van staal. Het horloge past perfect, het heeft verschillende gaatjes om te verstellen. Het is een vrij licht horloge, je merkt dus niet dat je het draagt.

IMG_5199  IMG_5200

Hieronder kun je zien hoe ik het horloge draag en hoe hij valt. Het horloge zit precies goed, ik vind het dan ook zeker een aanrader. Een horloge is toch iets wat ik elke dag draag. Zelf draag ik veel zilveren sieraden, dus ben ik erg blij met een gouden horloge aangezien bij sommige outfits echt een ‘gouden’ horloge hoort.

IMG_5200dafdaf 1

Je shopt dit horloge op www.my-jewellery.com voor maar € 39,95, hij is ook verkrijgbaar in rosé-goud en zilver. Wat vind jij van dit horloge? Let me know.. Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *