THE NEXT CLOSET – LOUISVUITTON BAG

 

THE NEXT CLOSET
De marktplaats voor tweedehands designerkleding

 

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands merkkleding. Waarom koop je eigenlijk steeds nieuwe kleding als er al zoveel leuke items zijn? The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar én kan jou ook helpen om geld te verdienen aan je garderobe. The Next Closet wil graag kwalitatieve tweedehands items een tweede kans bieden, jij maakt het verschil! Zeg NEE tegen fast fashion en kies voor kwaliteit! Bekijk hier snel het aanbod van The Next Closet: shop hier bij The Next Closet

 

 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een echte Louis Vuitton liefhebster. Ik heb dan ook al verschillende keren gespaard voor een geweldig exemplaar. Ik was altijd van het ‘nieuw’ dus heb ik ook bijna al mijn LV items spiksplinternieuw in de Louis Vuitton winkel in Amsterdam gekocht. Totdat ik met The Next Closet in aanraking kwam. Zij verkopen ook Louis Vuitton vintage items wat natuurlijk hartstikke tof is, jij kunt deze unieke designer pieces een tweede leven bieden. Je hebt verschillende soorten, maten en prijzen. De prijzen verschillen erg, dit ligt natuurlijk een beetje aan de gebruikssporen op de tas. Ik koos voor een prachtige Louis Vuitton Noe PM. Ik bood dit pareltje een tweede leven en ik ben er echt onwijs blij mee. Ik shopte deze prachtige tas voor €350 euro. Ben jij ook geïnteresseerd in deze tas? Er staan er nog een aantal te koop. Shop ze hier! Wees er snel bij, want OP=OP.

 

Via The Next Closet kun je dus ook jouw designer items verkopen. Nu heb ik wel wat items, maar vind ik het vooral zonde om deze weg te doen, omdat ik er zelf nog super blij mee ben. Als ik toch op het idee kom items te verkopen en een tweede leven te bieden, ga ik dit zeker via dit fantastische bedrijf doen. Via The Next Closet bereik je ook nog eens heel veel mensen.

Hoe gaat het in zijn werk? Via de website kun je zelf je tweedehands merkkleding aanbieden. Je maakt foto’s en bepaalt de verkoopprijs van de items. Als je iets verkoopt, ontvang je een gratis verzendlabel om de verkochte items naar de koper te sturen. Van The Next Closet ontvang je 80% van de verkoopprijs. Voor een aantal luxe merken is er ook een Premium Service beschikbaar. Dit houdt in dat The Next Closet voor jou de verkoop regelt. Jij stuurt je kleding op naar The Next Closet, als je iets verkoopt, dan zorgen zij ervoor dat het tijdig bij de koper terechtkomt. Jij hoeft daarvoor niets meer te doen. Als je gebruikmaakt van deze service is 50% tot 60% van de opbrengst voor jou. Meer informatie vind je hier!

Wie weet zie jij binnenkort mijn closet vol pre-loved designer items verschijnen op The Next Closet, houd dus mijn Instagram en website goed in de gaten.

 

Liefs, Daphne

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *