TASCHEN EVENT

28053664_unknown

Via House of Rebels mocht ik het toffe TASCHEN EVENT bijwonen op woensdag 25 januari bij de MEGA SALE. Het event vondt plaats in de winkel van Taschen, gelegen in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Zijn jullie benieuwd naar de foto’s en mijn ervaring?

Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van House of Rebels ( een PR bureau), met de vraag of ik het event wilde bijwonen en eventueel een stukje wilde schrijven over het event. Natuurlijk wil ik dat daarom schrijf ik nu deze blog.

Samen met mijn vriend ben ik naar het event geweest. Ik werd eerst ontvangen door Sheela van House of Rebels, ik stond namelijk op de gastenlijst en moest me even melden bij haar. Ik kreeg 2 vouchers te besteden in de winkel aan boeken.

28053344_unknown 28053440_unknown 28053456_unknown 28053472_unknown 28053392_unknown

Hierboven laat ik jullie wat foto’s zien van de winkel en de sfeer in de winkel. Doordat het een MEGA SALE was, ziet het er iets rommeliger uit op de tafels. Je moest dus wel een beetje zoeken wat je leuk en interessant leek. Ik mocht een aantal boeken uit de SALE kiezen, dit zijn boeken met een klein deukje of beschadiging die dan voor een lage prijs te koop zijn. Ik koos drie fashion boeken uit, YES NATUURLIJK FASHION… Ik koos voor MARIO TESTINO ( je ziet hem o.a. hierboven op de foto), FASHIONDESIGNERS VAN A TOT Z en twee boeken in 1 o.a. ook over fashion en design. 

TASCHEN verkoopt ontzettend mooie boeken voor op bijvoorbeeld salontafels, ook om te lezen of mooi in je kast. Zelf vind ik het erg mooi om ze op een salontafel neer te leggen. Ze hebben voor iedereen wat wils, boeken over fashion, muziek, film, historie, fotografie en nog veel meer. Kijk snel op https://www.taschen.com of ga langs in de winkel.

28053568_unknown

Er was ook een bar waar je lekkere drankjes kon halen, wij kozen voor deze 2 heerlijke drankjes met een healthy reep. Het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan in de winkel. Ik ben super tevreden over de winkel en de boeken en heb nu een mooie aankleding voor mijn salontafel.

Heb jij nog niet genoeg accessoires voor je huis? Kijk dan snel bij TASCHEN!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *