PUPA MILANO – UNBOXING MAKE-UP

 

PUPA, ken jij het al? Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien uit de collectie van PUPA. Ik had zelf nog niet veel make-up van PUPA maar ik moet jullie bekennen, ik ben erg enthousiast over de producten. UNBOXING….

Misschien ken je het merk wel, de knal rode verpakkingen van PUPA vallen namelijk nogal op. PUPA is een Italiaans merk en is verkrijgbaar bij de drogist. Ik had bij het ‘friends of the brands’ event al wat make-up mogen ontvangen en testen en ik was hier zeker erg enthousiast over. Pupa stelde voor wat producten op te sturen en ik mocht deze voor jullie reviewen. Ik laat jullie 3 verschillende oogschaduws zien, een lipstick, een lipgloss en een lipbalm. 27264816_unknown 27264832_unknown

 

Pupa Eyeshadow 003 – €13,05 

Deze oogschaduw is een mooi brons/ rosé goud achtige kleur. De oogschaduw is in poedervorm en zorgt voor een mooie oogopslag. Een romige en ultra comfortable textuur zorgt ervoor dat deze oogschaduw goed blijft zitten.

Pupa VAMP! Metallic eyeshadows 007 & 008 – € 18,95

Pure pigmenten met een hoge kleur pay-off en heldere parels kenmerken de VAMP! formule van PUPA. 
Beide hebben ze een rijk glanzend make-up effect, kan zowel nat als droog worden gebruikt. Droog geeft de oogschaduw de oogleden een oplichtende finish waardoor de ogen er groter uitzien en meer zullen spreken. Als je het een beetje nat maakt, krijg je een intense en levendige kleur. De oogschaduw is beide ook erg romig maar heeft zeker een goede pigmentatie.

27264784_unknown 27264800_unknown

Miss Pupa Lipstick 108 –  € 17,50

Een lipstick met geltextuur die het lipvolume vergroot e de lipkleur benadrukt met een heldere finish. Een mooi kristaleffect met een semi-transparante glossy finish. Verkrijgbaar in de kleuren: Doll, Pink, Apricot Pink en Nude Allure. 

Miss Pupa Gloss 208 – € 16,25

De lipgloss heeft een romige textuur die totaal niet plakt! De gloss geeft je lippen een 3D-effect, dat je lippen voller laat lijken. De ultra-shine formule die aanvoelt als balsem, zorgt dat de gloss langdurig blijft zitten. Door de geur van bloemen, krijg de gloss een frisse touch. De gloss is verkrijgbaar in de kleuren: Soft Pink, Doll Pink en Romantic Pink. 

27264752_unknown

Chubby Balm 001 – € 14,95

De romige en zachte textuur van deze balm omhult de lippen met een licht en dun laagje. Deze balm bevat speciale pigmenten die zich aanpassen aan jouw huidpersoonlijke PH-waarde waardoor bij iedereen een unieke kleur ontstaat.
De balm geeft een langdurig effect met een heldere finish.

 

SWATCHES OOGSCHADUW 

27264560_unknown

SWATCHES LIPSTICK EN GLOSS

27264624_unknown

 

Wat vind jij van PUPA? Kende jij het al? Let me know..

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *