BALI – ROMANTIC STAY AT INI VIE VILLAS

 

Romatic stay with my boyfriend
Ini Vie Seminyak

Na ons verblijf bij het Sankara Resort in Ubud vertrokken wij naar Seminyak. Hier verbleven wij in een van de prachtige Ini Vie villas. Ini Vie hospitality heeft verschillende villas in Bali waar je kan verblijven, wij hebben 2 andere   resorts ook bezocht. De service is erg goed en de villas zijn allemaal dezelfde soort stijl. ( erg modern en romantische ingericht)

Ini Vie Hospitality is established on 2012 in Bali by creative and passionate team to hospitality industry and design. The company specializes in full villa management, villa marketing management, and Concept Consultation with focusing of owner’s return on investment, branding and property maintenance. Our team are designated to market the villa, maintenance the entire property and transparency within financial or report. The company expands the product and services by offer villa rentals, inbound transportation services, transportation rentals, tour and activities arrangement in Bali. This additional product and services are improving guest satisfaction and enhancing the villa revenue.

 

 

Ini Vie Villa is een gezellig en chique verblijf in Legian/ Seminyak. Het beschikt over een bubbelbad en een zwembad, waar je kunt ontspannen in een zwembad en schommelstoel. Het strand van Legian ligt op ruim 1 km afstand. Er is gratis WiFi in alle ruimtes. De villa is voorzien van airconditioning, een zithoek, een eethoek en een terras. De keuken is uitgerust met een oven, een magnetron, een broodrooster en een waterkoker. Je kunt elke ochtend genieten van een drijvend ontbijt in het zwembad. Dit is echt de moeite waard, zo bijzonder. De villas liggen op 5 km van de internationale luchthaven Bali Denpasar. Ini Vie krijgt zeer hoge beoordelingen. Ook geschikt voor een honeymoon.
 
Op 11 juni was mijn verjaardag, dit heb ik gevierd in Ini Vie Villas. In de ochtend kwam al het personeel langs en maakte muziek en zong voor me, ontzettend leuk! De avond vantevoren lag er op het bed ‘ happy birthday daphne’.  Natuurlijk had mijn lieve vriend ook wat geregeld ‘ i love you’ in het zwembad. Een dag om nooit te vergeten. Een pluspunt voor de service van het personeel. Wil jij een romantisch verblijf in Bali? Ga dan zeker naar Ini Vie Villas
in samenwerking met The Asia Collective
Liefs, Daphne 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *