DYSON – PURE COOL

 

DYSON PURE COOL
AIR VENTILATION

De zomer is nog niet voorbij in Nederland.. Dat betekent o.a. nog warme dagen deze zomer waarbij je deze Dyson Pure Cool zeker niet kan missen. Zorgt voor goede luchtventilatie in je huis/ appartement en verkoelt wanneer nodig. Let op: het is geen airco! Ik koos voor de Dyson Pure Cool toren in de kleur wit/zilver. Het design van de Dyson is erg mooi, het is dus ook een mooie toevoeging in je woonkamer. Waarom ik? Wij wonen zelf in een appartement vlakbij de snelweg waardoor bij ons de slaapkamer ramen aan de voorkant niet open kunnen. Wij hebben zelf wel een ventilatiesysteem binnen maar dit werkt voor ons niet voldoende, dit was voor ons een goede reden een Dyson Pure Cool aan te schaffen.

 

Een luchtreiniger kan in veel situaties helpen. Je hebt bijvoorbeeld last van allergieën of verschillende vormen van luchtvervuiling in of rondom het huis, waardoor je niet goed kunt ademen. Zo’n reiniger kan dan in elk geval helpen je huis(kamer) schoon te houden. Je kunt natuurlijk zelf al maatregelen treffen door het ventilatierooster boven je ramen altijd open te hebben staan of een afzuigkap te gebruiken tijdens het koken. Maar met een luchtreiniger kun je net dat stapje verdergaan.

Reinig de lucht in huis met de Dyson Pure Cool toren luchtreiniger. Je bedient deze  luchtreiniger via de Dyson app op je smartphone of met de meegeleverde afstandsbediening. Via de app ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. De luchtreiniger slaat aan wanneer hij een slechte luchtkwaliteit meet of onaangename geurtjes ruikt. Hij past de ventilatiesnelheid aan om zo snel mogelijk de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarbij gebruik je de Dyson Pure Cool ook als ventilator tijdens warme zomerdagen voor extra verkoeling/lucht.

 

 

Het apparaat doet zelf wat hij moet doen, helemaal wanneer je hem in de automatische stand gebruikt. Dan heb je er geen omkijken naar. Dat kan ook net een beetje te simpel zijn, zeker wanneer je zou willen dat je wat meer controle over bepaalde soorten vervuiling hebt.  Het grootste nadeel van de Dyson Pure is misschien wel de prijs. Je betaalt de hoofdprijs voor dit product, maar daar krijg je dan ook een schonere omgeving voor terug. De luchtreinigingsventilator doet zijn werk altijd goed en kan je huis ook nog eens verkoelen. Het is natuurlijk altijd maar de vraag of je een luchtreiniger in huis nodig hebt of niet. Dat antwoord krijg je pas op het moment dat je er ééntje installeert en gebruikt, aangezien je dan kunt zien hoe het ervoor staat met de luchtkwaliteit. Dyson heeft er in elk geval alles aan gedaan om de informatie overzichtelijk en toegankelijk over te brengen op de gebruiker.

 

Zelf ben ik verder erg tevreden over de Dyson Pure Cool. Wij gebruiken hem thuis iedere dag om te zorgen dat ons huis lekker schoon is qua lucht. ’s avonds staat hij vaak naast het bed voor wat extra verkoeling.

 

Liefs, Daphne

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *