DESENIO – INTERIEUR POSTERS & 25% DISCOUNT

Kennen jullie DESENIO al? Misschien al bij verschillende bloggers gespot..
Maar dit is echt een geweldig bedrijf met onwijs mooie posters voor jouw interieur.

Het Zweedse bedrijf genaamd DESENIO verkoopt prachtige posters met prints en teksten. Toen ik een mailtje kreeg van DESENIO met de vraag of ik wat posters wilde uitzoeken, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Wat een onwijs tof voorstel, om wat  posters te mogen ontvangen in ruil voor een artikel, die ik nu voor jullie schrijf.

Genoeg witte muren in huis waar wel een paar mooie posters kunnen hangen, omdat ik over een tijdje in mijn nieuwe huis ga ( YAY YAY) ,  kan ik deze posters natuurlijk goed gebruiken als decoratie. Witte muren.. ik ben er gek op, altijd handig voor foto’s etc, maar toch was ik alvast op zoek naar iets moois voor aan de muur. DESENIO kwam precies op het juiste moment, nu heb ik tenminste al wanddecoratie.

 29630064_unknown 29630016_unknown

29629968_unknown

29630320_unknown 29630288_unknown

Ik koos vijf prachtige posters uit, ik houd het graag een beetje rustig dus heb ik gekozen voor dezelfde tinten. Natuurlijk keek ik eerst bij ‘fashion posters’ omdat dit natuurlijk echt bij mij past. Bij een aantal bloggers had ik al de poster van prada voorbij zien komen en omdat ik een echte ‘ luxe merken’ liefhebber ben, kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Ik koos ook voor de fashion boeken ‘ louis vuitton, chanel, gucci’, ook zeker een super mooie poster die goed te combineren is met andere. Samen met mijn vriend heb ik gekeken wat het beste in het huis zou passen en qua style. Ik vond al snel de indiaan met bruin tinten erg mooi en wilde die dan ook groot laten afdrukken. Een leuke tekst past ook altijd leuk bij posters en ik vond deze zeer toepasselijk. Ik had nog een beetje shoptegoed over en zag de uil voorbij komen. Ik heb deze gekozen omdat hij ook erg rustig is en goed te combineren is met de rest van de posters en ook eventueel nog los kan.

Ook keek ik even op de inspiratie pagina, hier kan je wat inspiratie opdoen en dit helpt misschien bij de keuze voor de posters en wat in jouw huis/kamer past.  Je hebt keuze uit tientallen posters in allerlei verschillende formaten. De posters van Desenio zijn betaalbaar, je hebt al een kleine poster voor €3 en de grote posters van 30 x 40cm variëren tussen de €11 en €15. De lijsten zijn echter wel wat duurder, maar het is zeker de moeite waard. Ik koos zelf voor houten lijsten in de kleur zwart, ik wilde het wel strak hebben en ik vind dit het mooiste staan bij de posters die ik heb uitgekozen en de style van mijn huis.

Deze samengestelde kast van INTERSTAR met kunst openhaard is te koop bij http://www.vankerkhoffmeubelen.nl

INDIAAN – 61×91 cm – € 31,81 

UIL – 50×70 cm – € 26,00

FASHION BOEKEN – 50×70 cm – € 26,00

PRADA – 21×30 cm – € 6,00

TEKST – 21x30cm – € 6,00 

Nu met 25% korting!!!!!!!

Wil je zelf posters bestellen bij DESENIO ??
Nu met de  kortingscode favouritesbydaphne krijg je maar liefst 25% korting op je bestelling. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *