CASE-TASTIC – 3 FAV’S

EVERY GIRL
NEEDS A COOL
PHONE CASE

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi telefoon hoesje voor mijn IPHONE 8 PLUS, natuurlijk zijn er 100000 hoesjes beschikbaar. Ik kwam al snel terecht bij CaseTastic, zij verkopen hoesjes voor vele telefoontypes die speciaal voor jou gedrukt worden, er zijn ontzettend veel designs beschikbaar waardoor er voor ieder wat wils is.

CaseTastic is een producent van beschermhoesjes. Geen normale beschermhoesjes, maar hoesjes met de meest unieke en prachtige designs. Zij werken hiervoor samen met lokale en internationale artiesten.

Ik koos voor drie verschillende designs, 2 in softcover, hieronder wat meer uitleg als jij voor een soft telefoon hoesje gaat. De ander koos ik in ‘ dual snap case’ dit had ik nog nooit eerder gezien, een harde case maar een bumper in softcover.

Een dunne maar zeer sterke laag geeft jouw telefoon de bescherming die het nodig heeft om er na twee jaar nog als nieuw uit te zien. De cover is flexibel en niet stroef dus kan ook makkelijk in je broekzak. Elke softcover is met grote zorg ontworpen. Zo is niet alleen de pasvorm perfect maar is elke softcover voorzien van uitsparingen op de juiste plaatsen (zoals de aansluiting voor de oplader). Knoppen zoals volumetoetsen zijn ook beschermd door de softcover. Ook zorgt het ervoor dat het fijn is in gebruik wanneer je de knoppen indrukt. 

Hierboven zie jij mijn nummer 1 favoriet, de tekst past ook helemaal bij als fashion girl.
Een mooi simpel hoesje met een tekst, dit hoesje zorgt ervoor dat het ‘roze’ design van mijn iPhone ook nog tot zijn recht komt. Deze case kost 14,99. GET IT HERE…

ontwerp door: REX LAMBO

Ja! panterprint blijft ook erg leuk, ook bij deze blijft het design van jouw iPhone terug komen. Voor ultieme bescherming tegen stoten en vallen is dit zeker een aanrader. Deze case kost 19,99.

Natuurlijk kan een wereldkaart als stewardess en reiziger echt niet ontbreken. Wat een prachtig design, deze is wat kleurrijker en kijkt lekker gezellig op jouw iPhone. Deze cast kost 14,99.

 

Welke vind jij het leukste?
Wil jij nou ook shoppen bij CaseTastic?
klik dan hier…

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *