FEMME LUXE FINERY – SHOPPING HAUL

 

FEMME LUXE FINERY
TRY ON

Femme Luxe is een kledingmerk wat internationaal gevestigd is. Het bedrijf heeft hele aantrekkelijke prijzen.
Ze hebben voor ieder wat wils, voor een avondje uit of thuis. Ik mocht 4 items uit kiezen en aan jullie laten zien.
Kijk je mee?

De webshop bestaat uit meer dan 3000 items die je kan kopen voor lage prijzen. Het duurste product is 40 pond. Ik was wel benieuwd hoe deze items zouden zijn omdat het voor relatief erg weinig wordt verkocht. Ik koos 4 items uit om te proberen en aan jullie te laten zien. De verzendtijd was 6 werkdagen, dit valt opzich mee.
Je moet wel goed kijken want sommige dingen waren voor mij niet echt mijn style of wat te bloot. Maar uiteraard zit er voor ieder wat bij tussen die 3000 items.

Black Yves Saint Love Graphic Print Slogan Tee

 

Dit Black Yves Saint Love Graphic Print Slogan shirtje koos ik als eerste. Hij is best basic dus makkelijk te combineren met een leuk rokje of een flair pants bijvoorbeeld. Het is een dun stofje waardoor hij lekker luchtig is. De kwaliteit is prima en hij is ook maar 5,99 pond. Ik heb maat S/M. Je kan hem ook kopen in M/L.

Black Polka Dot Ruffle One Shoulder Dress – Alea

Dit schattig jurkje white-polka-dot-ruffle-one-shoulder-dress-alea heeft ruffles en een band erbij die je als riem gebruikt. Het jurkje heb ik in het zwart maar is helaas uitverkocht, je hebt hem nog wel in het wit ook super leuk!
Dit jurkje is leuk voor een avondje uit of een feestje. Bij mij valt hij helaas erg kort, maar ik ben 1,80 en heb hier vaker last van met jurkjes. Houd hier dus rekening mee dat het allemaal wat korter valt als je lang bent en bestel daarom een maat groter bijvoorbeeld, dit kan nog weleens schelen in lengte. Ik draag maat M van dit jurkje. Je shopt hem nu voor 20,99 pond, in het wit.

Black Midi Dress

 

Dit is meer een jurkje voor onder een jurk, het schijnt namelijk enorm door. Dit is wel erg jammer. De stof van het jurkje is prima alleen doordat het doorschijnt kan je het niet zo aan. Verder is een black dress voor iedereen handig en vooral om te gebruiken als onderjurkje. Combineer het bij een doorschijnende net jurk of een jurkje wat wat korter valt en trek deze er dan onderaan. Je shopt hem voor 14,99 pond.

Off Shoulder Dress

Zoals je ziet heb ik populaire items gekozen, dit jurkje shop je hier mini dress. Ook dit jurkje valt bij mij erg kort, ik heb maat S/M ontvangen misschien was M/L beter maar ik ben bang dat deze altijd wat kort valt als je lange benen hebt, oeps… Het is een luchtig jurkje voor een dagje strand of een avond je uit. Combineer het met leuke sandalen of een sleehak. De prijs weet ik helaas niet maar deze was onder de 20 pond.

 

Mijn eerste indruk van Femme Luxe is goed, de items zijn prijs/kwaliteit prima. Daarnaast kan je de items zowel in de winter als zomer dragen, dit is natuurlijk wel een voordeel. Niet alle items spreken mij aan of zijn mijn style maar toch heb ik een aantal leuke items kunnen vinden in de webshop van Femme Luxe, dankjewel!

Wat vind jij? 
Laat het me weten
….

 

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *