SKINTASTIC – LPG ENDERMOLOGIE

 

SKINTASTIC
BE FANTASTIC

In maart 2019 kwam ik Skintasic tegen via instagram, meteen sprak haar instagram mij aan. Roze, verzorgd en vrolijk. Ik heb me ingelezen in de behandelingen die eigenaresse Danielle aanbiedt, ik was al een tijdje erg benieuwd naar LPG Endermologie behandelingen en wat dit met je doet. Na een fijn telefoongesprek werd ik door Danielle uitgenodigd voor een eerste afspraak. Het bodyplan, deze afspraak duurt een uurtje waarin Danielle samen met jou gaat kijken naar de mogelijkheden en de naam zegt het al jouw ‘body’ wat jij wil verbeteren, waar eventuele vetophopingen zitten en/of cellulite.

 

Het Bodyplan

Deze afspraak en het bodyplan is samengesteld om je ze goed mogelijk te begeleiden in een traject van LPG Endermologie behandelingen en daarbij het gewenste resultaat te behalen. Tijdens het bodyplan zal Danielle een uitgebreide intake doen ( voor foto’s maken en metingen) , een behandelplan samenstellen en ook nog meteen een eerste behandeling uitvoeren.
Dit behandelplan bevat op maat gemaakte lichaam verbeterende behandelingen en producten van Alpha-H en unieke huidsupplementen. Ben jij al benieuwd? Lees dan verder…

LPG Endermologie

Wat is LPG nou eigenlijk?

Dit is een intensieve massage die uitgevoerd wordt op de onderste huidlagen. Doormiddel van cel simulatie wordt de natuurlijke lipolyse van het lichaam geactiveerd. Dit zijn natuurlijke vetverbrandingen van het lichaam, waardoor vetophopingen, cellulite en verslapping zich snel en zichtbaar zullen verbeteren. LPG behandelingen doe je altijd in een bepaalde kuur van meerdere behandelingen en het beste is 2x per week. Het aantal behandelingen wat je nodig hebt, ligt aan jouw body en wat je wil verbeteren. Wil jij het resultaat zo optimaal mogelijk behouden? Dan wordt geadviseerd het 1x per maand bij te houden bij Skintastic. Skintasic helpt jouw graag aan de perfecte summerbody!

Ondanks dat je dus sport, op je eten let kunnen er op sommige plekken van het lichaam alsnog vetophopping, cellulite of verslappingen ontstaan.. Skintasic biedt hier de oplossing voor doormiddel van LPG! Twijfel niet, want het werkt echt.

Mijn ervaring

Nadat ik het bodyplan had gehad en mijn eerste behandeling was ik al tevreden over de gang van zaken. Danielle is een super lieve meid, met veel passie in haar vak en weet wat ze doet. Het was voor mijn een feestje om iedere week weer naar Skintastic te gaan. We gaan van start met 15 behandelingen op maat.
Na 4 behandelingen begon je de eerste resultaten te zien, JA SUPER BLIJ.
Je voelt je fijner in je eigen lichaam, je voelt je zekerder en alles voor de summerbody he! Skintastic adviseert om na de behandeling wel minimaal een half uurtje te bewegen  ( dit mag ook wandelen zijn), verder helpt het natuurlijk om een gezonde lifestyle aan te houden. Tijdens mijn behandelingen heb ik bijna niet gesport, maar het het resultaat is er en goed ook.

Op de helft van het behandelplan maak je tussenfoto’s en metingen om te kijken wat voor resultaat je al hebt behaald. Spanned hoor en door…

De laatste behandeling is in zicht, ik voel me goed en ben blij met het resultaat wat ik zelf heel goed zie.
Natuurlijk is het wel super spannend om de voor en na foto’s te bekijken en de cm te berekenen.
WAUW! Wat een resultaat heb ik behaald met LPG, rondom navel 11 cm kwijt.. Niet normaal, Danielle heeft het nog 3x opgemeten, maar het klopte echt. Wat hebben we gelachen samen tijdens de behandelingen. Heel erg bedankt voor alles, maar niet getreurd elke maand ga ik nog langs voor een LPG behandeling om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

 

Before – tussen foto na 8 behandelingen

 

Before – After
Na alle behandelingen

 

 

Wil jij meer informatie? Stuur dan Skintastic een berichtje. 

https://skintasticnl.nl/over-ons

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *