BELLA BOUTIQUE – KIIMS OUTFIT

img_0791

SUMMER OUTFIT
Vandaag laat ik jullie een nieuwe outfit zien van het merk kiims.
Je shopt dit leuke setje bij BELLA BOUTIQUE..

Bella Boutique is een sfeervolle winkel in Bergen op Zoom. Deze winkel is opgezet door Lilian Ermerins en Ellen Emmerzaal (moeder en dochter). De winkel is gevestigd in een oud pandje in het centrum van Bergen op zoom. Bella Boutique verkoopt allerlei van mijn favo merken , o.a. Kiims, Glamorous, Jacky Luxury, Sisterspoint, Given, Loftymanner en betaalbare mode uit Parijs en Milaan. Ook heeft Bella Boutique een online webshop, waar je dus lekker kunt shoppen als je niet in de buurt woont.

Voordat ik op vakantie ging naar Gran Canaria ontving ik deze outfit van kiims.  Een setje wat zeker geschikt is voor de zomer! Hieronder vind je een aantal foto’s.

img_1064 img_1068 img_1072img_0799 img_0809

LOVE IT! De top die ik draag is de KIIMS TOBY TOP. De Toby top is een t-shirt, gemaakt van een  zachte stretch stof. De tekst op het shirt is bedrukt met kleine zwarte steentjes. Op de schouders bevinden zich 3 druk knoopjes. Je shopt dit t-shirt voor € 49,95.  Dit t-shirtje kan je goed combineren met het KIIMS SALLY ROKJE, die ik ook bij deze outfit draag.  De Sally skirt is een fijn gebreid rokje van een stevig, stretch materiaal. Het rokje heeft een uitlopend model een een streep patroon. Dit rokje shop je voor € 69,95. Om mijn outfit af te maken draag ik het bijpassende sjaaltje ( SILA)  van KIIMS. De Sila is een klein sjaaltje met het KIIMS logo er op. De Sila kan je op meerdere manieren dragen, zo kan je hem gewoon om je nek dragen maar staat hij ook super aan bijvoorbeeld een tas! Dit sjaaltje kost
€ 14,95.  Kijk snel op http://www.bella-boutique.nl voor meer.

NU 10% KORTING OP JE BESTELLING, GEBRUIK DE CODE ‘ FAVOURITESBYDAPHNE ‘ BIJ  HET BETALEN

XOXO

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *