LOAVIES – PARTY COLLECTION

dsc_5361-1

Who’s is ready for X-MAS & NYE ?  Loavies heeft haar nieuwe party collectie online staan en wat is het een g-e-w-e-l-d-i-g-e collectie. Ik mag jullie een SPETTEREND setje uit de nieuwe collectie laten zien. Are you ready? 🙂

dsc_5340

dsc_5341

dsc_5350

dsc_5366-1

Dit setje komt uit de nieuwe party collectie van Loavies. Ik draag hier de Spot-on Body, de body heeft een erg schattige print en is een perfecte toevoeging voor je garderobe. Combineer de body met dit  metallic rokje of een high-waist jeans. Onder de body draag ik een zwarte beha, je kan er natuurlijk ook een topje onder dragen. De body combineer ik hier met de Champagne Metallic Faux Leather Skirt, dit rokje is een echt musthave voor je garderobe. Je ziet de rokjes tegenwoordig overal. Dit rokje is perfect voor de feestdagen. Combineer het met deze body of een basic topje.

 

dsc_5470

De tas die ik erbij draag is ook van de nieuwe party collectie van Loavies. VELVET!!! Het is helemaal in de laatste tijd, je ziet het overal. Dit super schattige velvet tasje past bijna bij iedere outfit. Het is een zwart suède tasje met zilveren details.

dsc_5387 dsc_5353 dsc_5383 dsc_5389

 

https://www.loavies.com

Body: https://www.loavies.com/nl/kleding/bodies/loavies-body-met-print.html

Rokje: https://www.loavies.com/nl/kleding/dames-jurken-rokjes/champagne-metallic-kleurige-rokje.html

Tasje: https://www.loavies.com/nl/accessoires/tassen/zwarte-velvet-bodybag-met-zilveren-hangsel.html

 

      XOXO DAPHNE

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *