JOSHV – EIGHTEEN & NINETEEN COLLECTION

daphne-27

WOW!… Wat een geweldige collecties heeft JOSHV! De collecties verrassen mij, keer op keer. In samenwerking met JOSHV mag ik jullie uit beide collecties 1 outfit laten zien. Zijn jullie benieuwd geworden naar de outfits? Lees dan snel verder… Stay tuned, it’s so pretty…

JOSHV staat bekend om haar elegante en stijlvolle collecties die wereldwijd vrouwen harten sneller laten kloppen. JOSHV is in 2011 opgericht door Josh Veldhuizen. De JOSH V-collecties hebben een luxe uitstraling en kenmerken zich door een hoge kwaliteit en  materialen, details in combinatie met elementen als parels, pailletten en stenen. De prijzen variëren tussen de € 39 – € 390 euro.

Zelf ben ik helemaal weg van JOSHV, ik wacht elke keer met smart op de nieuwe collectie en het lookbook. Daarom ben ik ontzettend blij een samenwerking te hebben met JOSHV, ook zijn mijn outfits nog eens  uitgekozen door Josh zelf.

daphne-18

daphne-13

daphne-11

daphne-5

 

Dit is de eerste outfit die ik jullie laat zien uit de EIGHTEEN COLLECTION. Wat een eyecatcher… En ja, je ziet het al, de rokken worden weer met een broek gedragen.. Ik moest er zelf nog wel even aan wennen maar toen ik het aandeed stond het wel echt erg stoer maar ook chic. Ik draag hier DACIA SWEATER in combinatie met de GISELLA ROK & GINNY TREGGING. Deze outfit vindt JOSH zelf helemaal geweldig. Onder de comfortabele warme trui draag ik een witte blouse omdat ik vind dat de outfit dan net wat extra’s heeft. Maar wil je het stoerder houden, dan kan het natuurlijk ook zonder. De trui is lekker makkelijk te combineren, ook lekker voor een luie zondag. Ik draag hier maatje S.  Onder de trui draag ik mooie leather look witte rok met mooie zilvere gespen. Ik moest zelf erg wennen aan wit leer en een broek onder de rok, maar toen ik het pakketje thuis had en de foto’s zag van mijn fotoshoot vond ik het toch wel echt gaaf. Je kunt het rokje natuurlijk ook gewoon combineren met een panty en leuke laarsjes of pumps. Zowel de rok als de tregging is gemaakt van eco leer. De rok en tregging zijn ook verkrijgbaar in zwart leder. Ik raad je wel aan de rok een maatje groter te bestellen, ik draag hier namelijk maatje M.

daphne-21

daphne-27

daphne-32

daphne-34

 

Het tweede outfitje komt uit de nieuwe NINETEEN COLLECTION. WAUW, it’s so pretty…
Jurkjes? Jurkjes heb je nooit genoeg. Als je mijn pagina al vaker hebt bekeken, kom ik eigenlijk om in de jurkjes.. Maar een jurkje is altijd goed en mooi. Toen ik dit jurkje zag was ik ook meteen verast, wat een leuke print. Dit is de MIAMORE JURK ( https://joshv.com/miamore-jurk) uit de nieuwe collectie van JOSHV. Dit is een tijdloos jurkje dat zowel in de zomer als winter gedragen kan worden. Het jurkje heeft een klassieke uitstraling door de hoge hals. De jurk is gemaakt van een zwaardere kwaliteit met reliëf in de stof. Je sluit de jurk achter met een lange zilveren rits. De jurk is makkelijk te combineren met een leuk donker blauw jasje en leuke enkellaarsjes of pumps.

daphne-16

Wat een mooie outfits.. Ik ben er H A P P Y mee. Wat vind jij?

€ 129,99 – MAIMORE
€ 99,99 – DACIA SWEATER
€ 109,99 – GISELLA SKIRT
€ 89,99 – GINNY TREGGING

http://WWW.JOSHV.COM

FOTOGRAAF: STEFANIE RENSINK – FACEBOOK  & http://www.stefanieannique.com

VISAGIE: DIDI IZENDOORN  – https://www.facebook.com/didimuartist/?fref=ts
( Contact: didi-izendoorn@outlook.com)

XOXO, DAPHNE

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *