JADORE FASHION – OUTFITPOST

img_3378

Vandaag laat ik jullie twee verschillende outfits zien van Jadore Fashion. Zijn jullie al bekend met deze leuke winkel en online webshop?

In Brabant vind je Jadore fashion in de mooie plaats Den Bosch Zeker de moeite waard om eens langs te gaan en vergeet dan niet de Bossche Bol. Gelukkig als je niet uit de buurt komt, hebben ze ook een online webshop om jouw favoriete items te shoppen. Kijk snel op www.jadore-fashion.nl

dsc_4969

dsc_4999
Dit is de eerste outfit die ik laat zien, een blouse dress, dit leuke jurkje is makkelijk te combineren met een leuke over-the-knee laarzen of hippe enkellaarsjes.

Het jurkje is afgewerkt met een mooi wit kraagje. Het jurkje is one size ( XS/L). De over-the-knee laarzen die ik bij deze outfit draag, zijn ook van Jadore. De laarzen zijn zwart suède en achterop de laars kan je hem strakker strikken met een veter. Dit is erg handig, want hierdoor zakken de laarzen niet af.

dsc_4931

dsc_4915

 

Je ziet het tegenwoordig bijna in elke winkel.. Een comfy set, wat heerlijk om hier lekker de hele dag in rond te huppelen. Dit bordeaux rode comfy pakje zit echt heerlijk… De trui heeft een extra vrouwelijke look door zijn off-shoulder effect. De set is verkrijgbaar in S/M en M/L. Ik draag maat S/M. Dit setje is ook verkrijgbaar in de kleur: zwart en army green.

KIJK SNEL OP:
www.jadore-fashion.nl
VOLG ZE OP INSTAGRAM:
jadorefashionnl

Liefs, Daphne

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *