NATURAL GLO COSMETICS –TANNING SPRAY AND COSMETICS

IMG_6921

Vandaag laat ik jullie wat producten zien van Natural Glo Cosmetics. De producten die ik jullie ga laten zien zijn o.a. tanning spray, bb cream en een fine powder. Lezen jullie snel mee?

Natural Glo is een webwinkel met verschillende cosmetica producten. Doormiddel van hun nieuwe website/webwinkel proberen ze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun producten. Ze verkopen tanning spray, BB cream, handcrèmes, skincare en make-up. Kijk snel op www.naturalglo.nl voor veel prachtige producten.

 

IMG_6556

IMG_6561

IMG_6562

IMG_6560

 

Dit is de tanning spray van Natural Glo Cosmetics. ( voor en na resultaat)
Snel natuurlijk mooi en egaal bruin zonder schadelijke UV stralen, wie wil dat nu niet? De spray geeft een mooi egaal resultaat, laat geen vlekken of strepen achter en droogt snel. Je behoudt een mooie gebruinde huid gedurende 5 dagen. De tanning spray is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De werking start direct, is zichtbaar na 1 uur en werkt nog 6 uur na. De spray is voor ieder huidtype geschikt, zeer eenvoudig aan te brengen. Korte toelichting gebruik: breng de spray aan op een gereinigde en onthaarde huid, goed schudden voor gebruik. Op +- 20 cm van de huid gelijkmatig met een vloeiende beweging aanbrengen. Laat de tanning spray daarna een paar minuten intrekken en neem de komende 6 uur geen douche. Voor € 29,95 koop je deze spray.

 

IMG_6903

IMG_6904

Nu laat ik jullie de BB cream zien. Een mooie niet glimmende BB cream voor een egale teint. Rode vlekjes en sproetjes vervagen. Deze BB cream is geschikt voor zowel een lichte als getinte huid en voor ieder huidtype. De BB cream past zich namelijk aan, aan je huidskleur en geeft een direct en stralend resultaat. Met SPF. Je koopt deze BB cream voor € 29,95.

IMG_6902

IMG_6907

 

Ten slotte mocht ik de fine powder uittesten voor jullie. De fine powder is een losse make-up poeder met een fijne textuur die de huid matteert zonder de huid dof te maken. Het geeft uw huid net dat beetje extra voor een egalere huid zonder er opgemaakt uit te zien. De poeder is geschikt voor ieder huidtype. Je koopt de poeder voor € 22,95.

Kijk dus snel op www.naturalglo.nl voor meer. Liefs Daphne

 

 

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *