LASCANA – QUARANTAINE VIBES

https://www.yoreoyster.com/airbnb/amsterdam/

GET YOUR SWIMWEAR
FOR THE GARDEN
#QUARANTAINELIFE

JA, zit jij ook al een tijdje thuis in deze corona tijden? Lastig he.. Maar de zon en zomer komen eraan dus leuke bikinis of badpakken zijn zeker nodig voor jouw tuinsessies. Laten we natuurlijk met z’n alle hopen dat we in de zomer misschien toch naar het strand kunnen, of toch die ene vakantie.. Shop nu alvast jouw favoriete swimwear bij LASCANA.

LASCANA wil je enkel het beste bieden: de badmode is daarom perfect afgestemd op de behoeften van vrouwen. In de webshop vind je badmode in verschillende modellen, triangel, push-up tot een bikini met beugel. Wil jij je borsten optisch groter laten lijken? Kies dan voor een mooie push-up bikini. Deze geeft je borsten een lift en duwt ze naar het midden zodat je een sexy decolleté krijgt. Bikini’s met beugel zorgen voor een goede ondersteuning van de borsten. Als je wat kleinere borsten hebt ga dan zeker voor een triangel, deze sluit er mooi aan bij een A-C cup. LASCANA heeft ook verschillende soorten broekjes, wat meer sexy of ga jij toch voor meer comfy.

Dit is badpak ‘italy’ een van mijn favoriete badpakken, ik kocht deze vorige zomer en ben er nog steeds blij mee. Hij is nu ook weer te koop en eventueel ook in de kleur paars. Musthave voor jouw garderobe, maten lopen van 34 tot 44.

Wat een cutie is dit.. een triangelbikini in panterprint. Deze heb ik zelf nog niet dus kan jullie helaas ook geen aan-foto laten zien. Maar dit is zeker een aanrader en hier wil ik wel in shinen op het strand maar zelfs lekker in de tuin. Deze is verkrijgbaar in maat 32 tot maat 42.

Wat doe jij in deze lastige tijden? Ik kijk veel op LASCANA voor leuke swimwear…

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *